Bekse Bruggenloop 2015 zet in op “de Jeugd” !

 

Op zondag 30 augustus 2015 wordt de jaarlijkse “Bekse Bruggenloop” georganiseerd.

De organisatie van “de Bekse Bruggenloop” heeft de handen met basisschool Laurentiushof,  stichting DoeJeMee en bergbeklimmer Johan Jansen ineen geslagen om dit ook dit jaar weer een groot een succes te laten worden.

Vanwege het grote aantal jeugdlopers van vorig jaar is er besloten dit jaar in te zetten op 3 jeugd onderdelen:

- de Bambinoloop, 500 meter

- de Kidsloop, 1 kilometer

- de Talentenloop, 5 kilometer

In de gymlessen op school werd in de laatste weken voor de zomervakantie al hard getraind voor de loop. Heel veel kinderen hebben al aangegeven dat ze mee gaan doen.
Ons motto is en blijft: Iedereen die meedoet is sowieso een winnaar!

Bekse Bruggenloop ondersteunt KIKA!

Een deel van het inschrijfgeld van de jeugdonderdelen wordt gedoneerd aan “naar de top voor Kika”. Dit project is binnen school niet onbekend, dankzij Johan Jansen. Johan gaat in september weer bergen beklimmen met als doel zo veel mogelijk geld binnen halen voor Kika. Naast de bijdrage van het inschrijfgeld willen we de kinderen de mogelijkheid geven om extra geld bij elkaar te krijgen door middel van sponsoring van hun loop.

Alle kinderen van basisschool Laurentiushof hebben een sponsorformulier ontvangen.
U sponsort toch ook voor dit goede doel?

De extra bijdrage mag (met ingevuld sponsorformulier) op 30 augustus meegenomen en ingeleverd worden bij de stand van Kika.

We hopen gezamenlijk op een mooi bedrag uit te komen wat Johan aan Kika kan gaan schenken. Wij wensen alle kinderen veel succes met hun voorbereiding op de loop. Vergeet niet om je op tijd op te geven via http://www.bibliobeek.nl/.

 

Met sportieve groet,

Basisschool Laurentiushof

Stichting Doe Je Mee

Johan Jansen
Organisatie Bekse Bruggenloop