Vlogs over het belang van de vrijheid

 

Afgelopen 5 mei heeft Nederland 75 jaar vrijheid gevierd. Om ondanks de corona-situatie stil te staan bij het belang van de vrijheid en de Tweede Wereldoorlog, gaat het ‘oorlogsmuseum van Postzegel tot Tank’ in Groeningen wekelijks vlogs maken over de Tweede Wereldoorlog. Deze vlogs zijn gestart op 12 mei en zullen wekelijks online komen.

 

In samenwerking met zeven studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen plaatst Tonnie Ebben, eigenaar van het museum, iedere week twee vlogs op YouTube. De vlogs gaan over gebeurtenissen en voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog. In totaal zullen er zes vlogs online komen, waarbij iedere vlog zal gaan over één specifiek jaar uit de Tweede Wereldoorlog.

 

De vlogs komen drie weken lang, iedere dinsdag en vrijdag online op het YouTube-kanaal van BeClover Events. Ter afsluiting van alle vlogs zal er op 2 juni a.s. een online quiz plaatsvinden voor alle geïnteresseerden. De quizvragen zullen gebaseerd zijn op de informatie uit de vlogs.

 

Op dinsdag 12 mei is de eerste vlog verschenen op het YouTube-kanaal van BeClover Events. De vlogs zijn te vinden zijn onder de naam: ‘BeClover Events’ op YouTube en zijn voor iedereen te bekijken vanaf ieder moment.