Sinterklaas intocht Vierlingsbeek

 

Sinterklaas en zijn pieten zullen zaterdag 13 november, tussen 14.30 uur en 17.30 uur een tocht maken door Vierlingsbeek.

Heel globaal zal de route er als volgt uit gaan zien: vanaf de Overloonsweg het spoor over en omliggende straten - Heikhoekscheweg en omliggende straten - straten rechts van de Prins van Oranjestraat - straten links van de Prins van Oranje straat - waaronder Beekstraat etc - Straten rondom de Plus en dan de Grotestraat en omliggende straatjes.

 

Zoals al eerder vermeld zal er een geluidsauto enkele ‘minuten’ voor Sinterklaas uit rijden, dus er is dan voldoende tijd om buiten te gaan staan om Sinterklaas te begroeten.

 

We willen iedereen vragen om zoveel als mogelijk vóór het eigen huis te blijven staan en op deze manier Sinterklaas te begroeten Ook willen wij jullie nadrukkelijk vragen om niet achter de wagen aan te lopen/fietsen, om er op deze manier samen voor te zorgen dat de veiligheid van eenieder gewaarborgd kan blijven. Voor de kinderen die aan een doodlopende straat wonen, willen wij vragen om aan het begin van de straat te wachten op de Sint.

 

We hopen op droog weer, we hebben Jan Boerenfluitjes gevraagd dit voor ons te regelen.

 

Op een fijne dag voor alle kinderen, groot en klein, van Vierlingsbeek.

Het Sinterklaascomité Vierlingsbeek