Wat vond u van de Bèkse kermis?

 

Het is alweer 3 maanden geleden dat we de Bèkse kermis gehad hebben. Wij hopen dat u het als een leuke en gezellige kermis ervaren hebt, het was in elk geval lekker weer tijdens die dagen.

Binnenkort wordt het kermisseizoen geëvalueerd door de gemeente, samen met de kermisexploitanten en dorpsraden.  Ook de Bèkse kermis komt daarbij aan de orde.

Voor deze evaluatie hebben wij input nodig. Input om de kermis volgend jaar -als het even kan-  nòg leuker, gezelliger en succesvoller te maken. Van de plaatselijke horeca en de Bèkse kroegentocht krijgen we al de nodige informatie, maar het is van veel groter belang dat wij van u als bewoner c.q. bezoeker van de kermis evaluatiepunten krijgen. Want een kermis zònder (tevreden) bezoekers zal  niet lang blijven bestaan en aan Bèèk zonder een ouderwetse kermis moeten we niet denken!

Daarom willen wij graag van u horen wat u van de kermis 2016 vond. Hiervoor hebben wij geen vragenlijst met meerkeuze-antwoorden opgesteld, maar wij willen graag opmerkingen, ideeën en verbeterpunten  van u ontvangen.  Wilt u ons hierbij helpen? Stuur dan een mailtje met uw punten naar ons secretariaat  frans.spiekman@ziggo.nl  of doe een briefje in de brievenbus op Heihoekscheweg 42 of Grotestraat 60,  graag alles uiterlijk woensdag 16 november.

Wij hopen op de nodige response waarmee we MET Z’N ALLEN de Bèkse kermis naar een hoger niveau kunnen tillen!  Alvast dank voor uw medewerking.

 

dorpsraad Vierlingsbeek