Prins Jordi I van De Keieschieters

 

Jordi van Kessel (24) is zaterdagavond in  Zalencentrum Concordia uitgeroepen tot nieuwe prins van carnavalsvereniging De Keieschieters Vierlingsbeek-Groeningen.

 

Prins Jordi I wordt komend seizoen tijdens alle carnavalsfestiviteiten bijgestaan door zijn prinses Janine Verberkt (20) en twee adjudanten, zijn vrienden Coen en Jasper Moeskops.

 

Jordi van Kessel woont samen met zijn vriendin Janine in de Grotestraat in Vierlingsbeek. Hij is werkzaam bij Bardoel tuin- en bestratingenspecialist in Vierlingsbeek. Prins Jordi I voetbalt bij Volharding 3, traint de A2 en is leider van de A1 van de Vierlingsbeekse voetbalvereniging. Hij is ook lid van het St. Anthonius en St. Nicolaasgilde van Groeningen en werd met Pinksteren gekroond tot nieuwe koning van dit gilde. Prins Jordi is een échte carnavalsvierder. Hij was niet alleen raadslid van De Keieschieters, maar ook drie jaar vorst.

 

Zijn leus is: ‘Deze carnaval geen hovenier, maar als prins voorop met dit setje van vier. Door tot het eind met de scepter in de hand, als trotse prins van heel het Keieschietersland. Alaaf’.