Oud en nieuw met De Fik Erin Bij Herberg Thijssen

 

Na een onverwachte flitsende start van onze nieuwe horeca uitdaging hier in Vierlingsbeek met de opening van Herberg Thijssen, het winnen van de Brabantse Dorpenderby, 100 jaar bestaan van voetbalclub Volharding en tal van andere geweldige evenementen en activiteiten kunnen wij niet anders zeggen dat 2014 een top jaar was. Niet alleen wij zijn hier trots op, maar ook u als inwoner van Vierlingsbeek mag hier trots op zijn. Dit is waar een klein dorp groot in kan zijn.

 

Om dit niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan willen 2014 op een knallende wijze eindigen en 2015 samen met zijn alle op een net zo’n speciale manier gezamenlijk in luidden.  Vandaar dat wij van Herberg Thijssen voor u allen een bijzonder mooi oud en nieuw feest gaan organiseren.

Op oudjaarsavond zijn we vanaf 23.00 uur geopend voor publiek. Onder het genot van ’n drankje en oliebollen tellen we samen af naar het nieuwe jaar. Om 24.00 uur ontkurken we de flessen, toosten en proosten op 2015. Vervolgens ontsteken we geweldig vuurwerk af op het Vrijthof.

 

Dan gaat De Fik Erin spelen voor ons, zij zullen voor de eerste keer in hun bestaan optreden op nieuwjaarsnacht. Zij hebben hiervoor een speciale show in elkaar gezet waarvan de vlammen af zullen spatten. Het optreden van De Fik Erin zal duren tot in de vroege uurtjes van 2015.

Voor dit eerste oud en nieuw feest bij ons in de Herberg hebben we een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil jij erbij zijn wees dan snel, want vol is echt vol. Speciaal voor de vroege vogels hebben wij een Early Bird actie. Bij de eerste 150 kaarten( verkrijgbaar via onze website www.herbergthijssen.nl) zullen wij 2 consumptiebonnen weg geven.