Gryphus presenteert: Maiden Night + Gryphus F1 Café + Cabaretprogramma 2023/2024

 

woensdag 17 mei > hard rock café > MAIDEN NIGHT 2023 met live: DEFENDERS OF THE BEAST

Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands ever. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2023 nog steeds volle zalen en is onverminderd populair. Vanavond staat de jaarlijkse Maiden Night op het programma. Een heerlijk avondje voor de liefhebbers van de IJzeren Maagd. Een gezellig samenzijn vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikandellen en meer. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de fantastische Iron Maiden tributeband Defenders Of The Beast, één van de besten in zijn soort. Een ijzersterke kopie van de real deal. Dat wordt dus een avond volop genieten van alles rondom Uw helden in Uw eigenste Maiden Dome!

zaal open: 20.30 uur > entree: 6,66 | <20 jaar: 4,44 euro > reserveren: www.gryphus.nl

 

GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ

Johee, johoo: het Formule 1 seizoen 2023 is weer aan de gang! Welk team heeft dit jaar z’n zaakjes het best voor elkaar? Kunnen Red Bull en onze Max hun wereldtitels prolongeren? Is Ferrari in staat om dit jaar minder steekjes te laten vallen en zodoende een geduchte tegenstander te vormen? Of kan het team van Toto Wolff zich weer mengen in de titelstrijd? En hoe gaan de rookies het doen dit jaar, en dan in het bijzonder onze Nyck de Vries? Kortom: veel vragen, weinig antwoorden. De eerste rondjes zitten er inmiddels op maar zo’n eerste races zeggen natuurlijk nog lang niet alles. Hoewel… Max en Checo gaan wel heel erg hard. Het seizoen is echter nog lang en alles kan nog veranderen, want zoals een befaamd teambaas ooit zei: “De band is rond!”

 

We gaan het zien want ook dit seizoen zullen (onder voorbehoud) weer alle Grand Prix races op een grootbeeldscherm worden vertoond. Wij gaan er weer eens goed voor zitten. En U?

  • zondag 21 mei: GP EMILIA-ROMAGNA (15.00 uur)
  • zondag 28 mei: GP MONACO (15.00 uur)
  • zondag 4 juni: GP SPANJE (15.00 uur)

aanvang: wisselend > entree: gratis

 

VOLGEND JAAR LACHEN WE D’R OM!

Het cabaretprogramma van Gryphus voor het seizoen 2023-2024 is bekend! Zes mooie voorstellingen staan er op de rol die je alle zes niet mag missen. Schrijf ze daarom maar alvast met een dikke stift in je telefoon!

  • vrijdag 29 september: SAMIR FIGHIL > FOMO
  • vrijdag 27 oktober: WOUTER MONDEN > STORMBREIN
  • vrijdag 24 november: STEFAN HENDRIKX > WHO’S THE MAN
  • vrijdag 26 januari: ANDRÉ MANUEL > DE ZIEKE GEEST
  • vrijdag 15 maart: ROB SCHEEPERS > WEERLICHT
  • vrijdag 12 april: PETER VAN EWIJK > ONTBINDINGSANGST

Houd www.gryphus.nl in de gaten voor meer informatie en reserveringen!

 

EN DAN NOG EVEN ALLE AANDACHT VOOR FESTIVAL OP DE TÔFFEL…

Begin jaren ‘90 van de vorige eeuw ontstond het allemaal in Gryphus en anno 2023 is Op De Tôffel er nog steeds. En Gryphus is nog altijd het ‘clubhuis’ van de organiserende stichting Op De Tôffel. Daarom maken wij in deze vlieger met plezier reclame voor ons o zo geliefde festival.

 

Op De Tôffel is het oudste nog bestaande popfestival van het Land van Cuijk en zoals altijd gratis toegankelijk, kom daar nog maar eens om vandaag de dag! Een sfeervolle dag voor jong en oud, gemoedelijk, gezellig en met een gevarieerd aanbod aan fijne popmuziek van vandaag de dag. Op twee buitenpodia en een akoestisch podium in het Koningskerkje zijn optredens van onder andere The Vices, Gotu Jim, Gladde Paling, Fleur, Fire Horse, The Upsessions, Babs, Solomon, Cloud Cafe, FIEP, Gildor, Etan Huijs en The Super Soakers. De grote namen van morgen staan vandaag Op De Tôffel!

 

De 29e editie van Op De Tôffel vindt plaats op zaterdag 10 juni op het Vrijthof in Vierlingsbeek. Het festival start om 14.30 uur en de entree is geheel gratis. Het complete programma en alle informatie over Op De Tôffel is te vinden op www.opdetoffel.nl, of download de enige echte onvervalste Op De Tôffel-app! Beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

 

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl