Vrêmde Vogelfestival

Op carnavalszondag 11 februari (na de boerenbruiloft) ben je om 17.00u hartelijk welkom op het enige echte Vrêmde Vogelfestival in Vierlingsbeek bij Herberg Thijssen. Het Vrêmde Vogelfestival is bestemd voor alle inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en daarbuiten.

 

Vrêmde Vogel Wisselbokaal

Het wordt weer een groots kleurrijk festival waarbij iedereen uitgedaagd wordt om zich lekker vrêmd uit te dossen en/of te smincken. Ook zijn er vele Vrêmde optredens (binnen en mogelijk ook buiten) van lokale en interlokale artiesten waaronder ook weer ‘Gert Janssen’ uit Venray. Voor de Vrêmdste uitgedoste Vogel of Vrêmdste optreden staat de Vrêmde Vogel wisselbokaal klaar.

 

Ei van het jaar verkiezing

Ook dit jaar hebben we weer de legendarische ‘ei van het jaar’ verkiezing op het programma staan. Vorig jaar ging deze prijs naar boerenbruid Petra omdat zij op haar afscheidsreceptie afwezig was. We hebben al diverse genomineerden voor ‘het ei van het jaar 2018’ ontvangen. Mocht je nog suggesties hebben voor het ei van het jaar 2018, stuur dan een email naar vremdevogelfestival@gmail.com.

 

NIEUW: Gedeelte van de omzet gaat dit jaar naar een goed ‘lokaal’ doel!

Dit jaar investeert de organisatie een gedeelte van de omzet in een goed ‘lokaal’ doel. Het minimum bedrag wat uitgekeerd wordt is € 300,-. Zo organiseren we ook een ‘super maffe’ kwatsbingo waarvan de opbrengst bestemd is voor het ‘goede doel’. Het uiteindelijke bedrag wordt verhoogd naar gelang de omzet van het festival op de avond groeit.

 

Hoe kun je dit mooie bedrag winnen?

Iedere vereniging, club, stichting of werkgroep uit Vierlingsbeek of Groeningen kan in aanmerking komen voor dit bedrag. Schrijf je in vóór 25-1-2018 via: vremdevogelfestival@gmail.com

  • Beschrijf aan welk (lokaal) doel jij/jullie dit geld willen besteden.
  • Vervolgens worden maximaal 5 inzendingen genomineerd.
  • De 5 genomineerden presenteren zich met een Vrêmde Vogelact tijdens het Vrêmde Vogel festival op 11 februari a.s..
  • De genomineerden kunnen hun puntenaantal nog aanzienlijk verhogen door het ondergaan van diverse Vrêmde uitdagingen die zij tijdens het festival voorgeschoteld krijgen.
  • Het aanwezige publiek en een deskundige jury bepalen uiteindelijk drie prijswinnaars. Zij komen alle drie in aanmerking voor een percentage van het uit te keren bedrag.

 

        OPROEP: STEM OP UW FAVORIETE LOKALE DOEL!

        Kom op 11 februari 2018 naar het enige echte

        Vrêmde Vogel Festival

        Herberg Thijssen te Vierlingsbeek

        Inloop vanaf 17.00u

        Aanvang Vrêmd programma: 18.00u

 

Voor meer info:

Email: vremdevogelfestival@gmail.com

Facebook: vremdevogelfestival

Groeten van de organisatie van het Vrêmde Vogel Festival: Jens Loenen, Teun Jacobs, Christa Moeskops, Lisette Verploegen, Marion Reefs.