Intocht Sinterklaas

 

Beste Dorpsgenoten,

 

Dit jaar komt Sinterklaas op zondag 19 november in Vierlingsbeek en Groeningen op bezoek.

Hij wordt, zoals we de laatste jaren gewend zijn, vergezeld door vele Pieten. Ook dit jaar komt Sint weer met de boot. Wij halen hem natuurlijk weer bij de Maas op.

Sinterklaas vindt het fijn als we hem met z’n allen van de boot komen halen en hem daarna een warm muzikaal onthaal in de zaal geven. Het feest is in zaal Concordia.

 

Programma zondag 19 november:

10.00 uur:       Sportieve activiteit in de gymzaal van basisschool Laurentiushof.

Korfbalvereniging DES organiseert weer een leuke activiteit. Laat je verrassen en doe gezellig mee! Ingang via het schoolplein aan de voorkant van de school (schoolplein groep 3 - 8).

                        

11.00 uur:       Vertrek vanaf het plein bij de basisschool richting Maas.

De auto’s graag parkeren op het Vrijthof.
We lopen er naar toe via de Pastoor Janssenstraat, Laurentiusstraat en Staaiweg en wachten achter de dranghekken op de Sint en zijn Pieten. Daarna lopen we terug naar zaal Concordia op het Vrijthof. In de zaal vieren we een klein feestje met de Sint en zingen samen verschillende liedjes.

(Bij twijfelachtig weer... kijk op onze facebookpagina - Sint in Vierlingsbeek en Groeningen - voor de actuele informatie over de intocht.)

 

Om alles goed te laten verlopen is het fijn als iedereen zich houdt aan de aanwijzingen van het organiserend comité. Bij calamiteiten kan het comité niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Op zondag 26 november brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan de PLUS. Tevens organiseert Herberg Thijssen die dag een groot Sinterklaasfeest. Natuurlijk komen de Sint en zijn Pieten ook op bezoek. Voor verdere informatie over deze middag, zie de aankondigingen van Herberg Thijssen en de PLUS.

 

Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaastijd!

 

Sinterklaascomité Vierlingsbeek - Groeningen