Gryphus gaat weer van start!

Na een enkele valse gaat Gryphus nu dan toch voor de échte start. Hopen we. We zijn blij dat er weer activiteiten plaats kunnen vinden maar uiteraard houden wij ons wel aan de voorwaarden die gesteld worden door de overheid. Als gast van Gryphus heb je daarom naast een (eventueel) entreeticket voor een voorstelling of concert ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs, een QR-code, is te verkrijgen via de CoronaCheck-app met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs (max. 6 maanden geleden) of een negatief testbewijs (gratis via testenvoortoegang.org).

Neem je coronatoegangsbewijs mee naar Gryphus, via de CoronaCheck-app of geprint op papier. Ook vragen we je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, het coronatoegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden. Let op! We mogen alleen mensen toelaten met een coronatoegangsbewijs, zoals hierboven beschreven.

Deze maatregel geldt in elk geval tot 20 september 2021. En uiteraard houden wij het overheidsbeleid en nieuwe maatregelen scherp in de gaten. Op www.gryphus.nl vind je de actuele stand van zaken die voor een bezoek aan Gryphus van belang is.

vrijdag 1 oktober > cabaret > TOBI KOOIMAN > BEST OF (try-out)

“Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten 2019. Een uitverkocht Oude Luxor Theater in Rotterdambekroonde hem dan ook met de publieksprijs.

Tobi is wiskundige en stoïcijn, probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties.

De Volkskrant tipte Tobi Kooiman als een van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin hij solo gaat met zijn eerste voorstelling Best Of. Tobi komt er aan, en snel ook. Mis dit grote talent niet!

www.tobikooiman.nl

entree: 12,50 euro | <20 jaar: 9,50 euro > reserveren: www.gryphus.nl

zaterdag 9 oktober > bieravond > DE PRUUVERIJ: BOCKBIERAVOND

Bieravond met in de hoofdrol het gerstenat waar menigeen zich alweer tijden op verheugt: het bockbier. Er wordt verteld over de herkomst, geschiedenis en samenstelling van alle brouwsels op het menu, er is een quiz, er zijn hapjes en er is een speciaal bockbier uit… Groeningen. Drie keer raden wie er morgen het bokje is. En om met een goed gevulde maag aan de proeverij te beginnen wordt er vanaf 19.00 uur een heerlijke maaltijd geserveerd met als hoofdgerecht een wild zwijn aan het spit.

Meld je voor 6 oktober aan voor een bierkaart met wild zwijn voor 45 euro, een losse bierkaart (zonder zwijn) van 20 euro of of alleen een wild zwijn (zonder bierkaart) voor 25 euro, dan kunnen we boodschappen gaan doen!

aanvang: 19.00 uur > entree: gratis > aanmelden: www.gryphus.nl

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl