Kermis Groeningen

 

In 2013 en 2014 heeft de Dorpsraad samen met de Kermiscommissie zelf de kermis in Groeningen georganiseerd. Het was erg gezellig en druk. Ouders en kinderen waren erg te spreken over deze opzet. “Zo hoort een kermis te zijn. Kinderen vermaken zich bij de diverse (goedkope!) attracties, ouders kletsen lekker bij onder het genot van een drankje”. Dit jaar vindt de kermis in eenzelfde opzet plaats van vrijdag avond 4- tot en met maandagavond 7 september 2015.

 

Vrijdagavond is er een Black & White Party bij De Zandpoort.

 

Op zaterdagmiddag, vanaf 15.00 uur, wordt de kermis geopend met de ballonnenwedstrijd. Er zijn dan, tot de klok van rond 19.00 uur, diverse attracties voor de kinderen, zoals Eendjes vangen, Schiettent, Snoepkraam en voor de allerkleinste een Ballenbak, allemaal te doen voor maar € 0,50! Een ballonnenclown knoopt de mooiste ballonfiguren en bij mooi weer is er een heuse Schuimparty! ’s Avonds is er een Feestavond bij De Zandpoort.

 

Zondag is de kermis geopend vanaf 14.00 uur. Er is dan ook een Draaimolen, een Circuit met BalansBikes, een spannende Dino Stormbaan en uiteraard zijn er ook de andere Kermisattracties!

Zondagmiddag is er op het terras van de Zandpoort, waar ook de Kermis is, de trekking van onze Grootste Kermisloterij. Lootjes zijn te koop tijdens de kermis.

 

Maandagmiddag is er het traditionele Toepen met aansluitend Karaoke, gepresenteerd door Rick Winkelmolen.

 

De Kermis in Groeningen, waar je voor € 5,-- niet één, maar wel 10 attracties kunt doen!

 

We zien jullie graag tijdens de Kermis,  4- tot en met 7 september, bij De Zandpoort in Groeningen.