Word Vriend van DES!

Korfbalclub DES timmert erg hard aan de weg. Niet alleen de prestaties stijgen, maar ook het ledenaantal (en daarmee het enthousiasme) groeit.

 

De ambitieuze korfbalvereniging wil de wedstrijdsport in de regio op een zo positief mogelijke wijze neerzetten, voor jong en oud, én tegelijkertijd op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Daar moet je je vereniging natuurlijk wel goed voor hebben georganiseerd, met de juiste mensen én de juiste faciliteiten.

 

Om die volgende stap te kunnen maken, zoekt DES Vrienden met een hoofdletter V, mensen die de club een warm hart toedragen en haar willen steunen met 50 euro per jaar.

 

Het geld van de Vrienden wordt gebruikt voor ‘goede doelen’ binnen de vereniging, zoals kleding voor de begeleiding van onze teams, tassen en/of materialen. De Vrienden ontvangen tevens een uitnodiging voor een gezellige ‘Vrienden van DES’-avond én (de festiviteiten) rondom de eerste officiële thuiswedstrijd van DES 1, dat sinds jaren weer gaat uitkomen in het wedstrijdkorfbal. Daar is Door Eendracht Sterk (DES) natuurlijk erg trots op.

 

Voor meer informatie zie de flyer.