Intocht van Sinterklaas in Vierlingsbeek en Groeningen

 

Ook dit jaar komen de Sint en zijn Pieten Vierlingsbeek en Groeningen bezoeken, en wel op 18 november aanstaande. We verzamelen die dag op het plein tussen de kerk en de school en vertrekken daar om 11.00 uur in een stoet naar de Maas waar we de Sint gaan ophalen.

 

Kom je met de auto, dan graag parkeren op het Vrijthof. Dit om teveel drukte en kans op ongelukken te vermijden.

 

Kijk bij slecht weer op de site van Vierlingsbeek-Groeningen of op onze Facebookpagina “Sint in Vierlingsbeek en Groeningen”. Daar melden we dan of de tocht naar de Maas doorgaat.

 

Rond 11.30 uur arriveert Sinterklaas bij de pont. Wij wachten hem daar op.
Met de stoet en Sint gaan we dan terug naar zaal Concordia. In verband met de veiligheid willen we iedereen vragen om achter de koets met de Sint aan te lopen.

 

In de zaal vieren we een klein feestje met de Sint en zijn Pieten.
De kleinste kinderen mogen rondom het podium op de grond gaan zitten en de overige kinderen vooraan op de stoelen. A.u.b. de zijkanten zoveel mogelijk vrij laten voor de harmonie, maar ook voor de veiligheid. Na afloop van het feestje mag iedereen op de foto met Sinterklaas.
Voor de ouders is eventueel het café geopend.

 

In de middag gaan Sinterklaas en zijn Pieten op visite in Groeningen. Het feestje met de Groeningse kinderen begint om 15.00 uur in de Zandpoort.

 

In de week van 12-16 november komen de collectanten van het Sinterklaascomité bij u aan de deur voor een vrijwillige bijdrage voor onze activiteiten. Alvast hartelijk dank daarvoor!

 

Wij hopen jullie weer allemaal te zien op 18 november!

 

Sinterklaascomité Vierlingsbeek-Groeningen