Oproep van F.B.M.’68

 

 

Oproep: (oude) foto’s van F.B.M.’68 gezocht!

 

In verband met het 50-jarig bestaan van Friet Boys Maashees zijn wij op zoek naar (oude) foto’s die de geschiedenis van F.B.M.’68 verbeelden.

Wij willen kopieën van deze foto’s tentoonstellen tijdens ons jubileumweekend op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018.

Wij stellen het op prijs als u de foto’s tijdelijk beschikbaar wil stellen. Er zal een fotokopie van het origineel worden gemaakt en u ontvangt de foto’s vrijwel direct weer terug. Zodoende kunt u altijd blijven genieten van F.B.M.’68.

Neem a.u.b. even contact op met Tom Lenders, Loek Vullings of reunie@fbm68.nl, dan komen wij de foto’s graag bij u thuis ophalen en retourneren.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur F.B.M.’68

 

 

Oproep aan oud-spelers van F.B.M.’68

 

Beste oud-speler van F.B.M.’68,

 

Als één van de weinig overgebleven cafévoetbalteams - die in de jaren ’60 als paddenstoelen uit de grond schoten - viert Friet Boys Maashees dit jaar haar 50-jarig bestaan. Dit jubileum wordt groots gevierd met een feestweekend op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2018 in onze eigen ‘Vetbak’, gelegen aan de Vennenweg in Maashees.

 

Uit ons archief is gebleken dat er honderden voetballers de eer hebben gehad om de clubkleuren van F.B.M.’68 te verdedigen. De meeste oud-spelers zijn inmiddels uitgenodigd via een persoonlijke brief. Echter is het ons helaas niet gelukt om alle adressen te achterhalen. Kortom: bent u oud-speler van F.B.M.’68 en heeft u nog geen persoonlijke uitnodiging gehad, dan nodigen wij u én uw partner van harte uit voor onze reünie, die plaatsvindt op vrijdag 24 augustus vanaf 19.30 uur. Tevens bestaat er de gelegenheid om de jubilerende vereniging te feliciteren. 


Uitnodiging:  Reünie oud-spelers F.B.M.’68
Datum:  Vrijdag 24 augustus 2018
Locatie:  Vennenweg 2, 5823 AV Maashees
Tijd:       19.30 uur
Entree:  Gratis, inclusief 1 consumptie 


Wij stellen het zeer op prijs als u aanwezig kunt zijn op onze reünie. Ook al heeft u slechts één of enkele keren meegespeeld: eens een F.B.M.’er, altijd een F.B.M.’er! Mocht u in de gelegenheid zijn om kenbaar te maken dat u komt, dan kan dit via reunie@fbm68.nl.

Houd de Facebookpagina en website (http://www.fbm68.nl) in de gaten om op de hoogte te blijven van alle informatie omtrent het jubileumweekend.

 

Wij hopen u op vrijdag 24 augustus te mogen verwelkomen op onze feestlocatie!

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur F.B.M.’68