Agenda Gryphus april & mei

Zaterdag 14 april > duitse avond > BIERGARTEN FEST

Helmut, Heino und Heidi weten het al lang: im Biergarten ist es zu tun! Niet voor niets dat in ieder zichzelf respecterend dorp in die Heimat er wel eentje te vinden is. So auch Heuteabend in uns eigenes Vierlinksbach. Partylokal Gryphoes ist gevuld met viel Gemütlichkeit und ganz große pullen Spaten Münchner Hell, Diebels Alt oder Franziskaner Weizener, Moderatoren Die 2 Gebrüder präsentieren ein tolles Programm mit auftritte van Soeker Und Mies, Die Woodys, Ein Spelltjen Weißwurst hapfen, ein Wettstreid Armdrücken, vele Überaschungen en nicht zu vergessen de Musik von über-dj Herr Erich Schmitz. Alpen Spatzenbubenrock & Poprebellenschlager! Lustige Polkas, schöne Schlagers en de blödste Ballermann Hits! Spaß und Spannung. Ein supertolles und affentittengeiles Fest!

 

> aanvang: 20.30 uur

> entree: gratis

 

Woensdag 9 mei > hard rock café > MAIDEN NIGHT 2018 met live: IRON LAIDEN

Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands ever. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2018 nog immer volle zalen en is onverminderd populair. Vanavond staat de jaarlijkse Maiden Night op het programma. Een heerlijk avondje voor de liefhebbers van de IJzeren Maagd. Een gezellig samenzijn vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikandellen en meer. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de fantastische Iron Maiden tributeband Iron Laiden, één van de besten in zijn soort en een hele bijzondere want met een vrouw als vocalist. Een ijzersterke kopie van de real deal. Dat wordt dus een avond volop genieten van alles rondom Uw helden in Uw eigenste Maiden Dome!

 

> zaal open: 20.30 uur

> entree: 6,66 | <20 jaar: 4,44 euro

> reserveren: www.gryphus.nl

 

Vrijdag 18 mei > bieravond > DE PRUUVERIJ: TYPISCH BÈKS

Bieravond met vijf speciaalbieren op het menu en dit allemaal met als thema: Typisch Bèks. Want ‘da ze hum ien Bèèk wel lusse’ weten we allemaal. Er wordt verteld over de herkomst, geschiedenis en samenstelling van alle biertjes op het menu, vijf brouwsels die allen te maken hebben met ons juweeltje aan de Maaskant. Mensen van de Oude Schoenendoos komen vertellen over de historie van het dorpje op het kantje van Noord-Brabant en Rein Verhoeven maakt en presenteert een mooie dialectquiz. En, niet te vergeten, er zijn lekkere hapjes tussendoor. Meld je snel aan voor een bierkaart van 15 euro, dan kan er worden ingekocht!

 

> aanvang: 21.00 uur

> entree: gratis

> aanmelden: www.gryphus.nl

 

GRYPHUS FORMULE 1 CAFÉ

Het is weer voorjaar en dus trekt het Formule 1 Circus weer de wereld rond. De eerste rondjes zijn gereden en piloten als Vettel, Bottas, Raikkonen en Ricciardo doen er alles aan om Lewis Hamilton van zijn troon te stoten. Of het ze gaat lukken? We zullen het zien want ook dit seizoen zullen (onder voorbehoud) weer alle Grand Prix races op een grootbeeldscherm worden vertoond. Wij gaan er weer eens goed voor zitten en zetten ons geld op onze Max. En U?

  • zondag 15 april: GP CHINA (start: 14.00 uur)
  • zondag 29 april: GP AZERBAIJAN (start: 14.00 uur)
  • zondag 13 mei: GP SPANJE (start: 15.00 uur)
  • zondag 27 mei: GP MONACO (start: 15.00 uur)

> aanvang: wisselend

> entree: gratis

 

---------

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl