Nieuwbouwwoning

 

Wilt u in het mooie dorp Vierlingsbeek blijven of komen wonen?

 

Ontwikkelend bouwer Raaijmakers bouwt al jarenlang woningen voor starters.
Dat doet hij ook en nog steeds voor andere doelgroepen, jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. Het bouwbedrijf heeft veel ervaring op het gebied van maatwerkwoningen die met een grote mate van inspraak, rekening houdend met de persoonlijke wensen van de koper, worden gebouwd. Bij bouwbedrijf Raaijmakers heet dat MPO, het alternatief voor CPO.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Met Bram Verstegen van de werkgroep Wonen van dorpsraad Vierlingsbeek hebben wij over de vraag naar starterswoningen en over de woningbouwmogelijkheden op de locaties Vierlingh, Hulder en Hoefiezer gesproken.
In goed overleg met de dorpsraad hebben wij afgesproken om binnenkort een informatieavond te houden. Iedereen is welkom. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van multifunctionele woningen. Met name voor starters maar ook voor alle andere doelgroepen. We vertellen daar niet alleen over, we zullen ook verschillende voorbeelden laten zien van woningen en woningbouwprojecten die we in de regio op onze eigen, unieke wijze hebben ontwikkeld en gerealiseerd.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de informatieavond op 18 april a.s. erbij zijn, meldt u zich dan aub uiterlijk vrijdag 14 april aan bij Frans Spiekman, secretaris van de dorpsraad:

per e-mail  frans.spiekman@ziggo.nl  of telefonisch  0478-631826.

 

Informatieavond:

Wanneer: dinsdag 18 april

Waar: gemeenschapshuis Joffershof

Tijd: 19.30 uur

 

Ons ideeënboek kunt u op deze avond vrijblijvend meenemen.

De koffie staat voor u klaar !

 

Bouwbedrijf Raaijmakers

Molenstraat 43

5421 KD Gemert

http://www.bouwbedrijf-raaijmakers.nl/