Kerst Walk Along!

 

Beste dorpsgenoten,

 

Samen zingen is wel één van de laatste dingen waar we op het moment aan denken. Toch willen we als Kerst Sing Along comité deze kerst niet zo maar voorbij laten gaan. En daarom organiseren we een alternatief, iets héél anders: de Kerst Walk Along!

 

Van woensdag 23 december tot en met zondag 27 december zetten we een éénrichtingsroute uit door Vierlingsbeek. Langs de route mag iedereen op zoek naar kerstfiguren die her en der verspreid over de route verstopt staan. Zorg ervoor dat je van tevoren je ‘bingokaart’ ophaalt, zodat je alle figuren kan afvinken.  

 

Ieder gezin, stel of huishouden kan de route op een zelfgekozen moment, op eigen tempo, vanaf een zelfgekozen startpunt lopen.

 

We gaan iedereen langs de route vragen om hun huis te versieren met mooie lichtjes. En in de vroege avonduren zullen er vanuit verschillende tuinen kerstliedjes te horen zijn. Alles om in mooie kerstsferen te komen en te blijven.

 

Meer informatie volgt op facebook, in Globaal en op deze website. En nu duimen voor droog weer. Of een mooi laagje sneeuw?