Tiki Taka bij Pinkstertoernooi ZVV Concordia

 

VIERLINGSBEEK – Het is weer tijd voor voetbal op straat. Coen Moulijn, Johan Cruijff, Willy van der Kuijlen. Grootheden uit de Nederlandse voetbalhistorie die allemaal op straat begonnen, gewoon midden in hun eigen wijk of dorp. Tegenwoordig kijkt de jeugd naar Tiki Taka Touzani. Hoe dan ook Concordia’s Outdoor Soccer Tournament van de gelijknamige zaalvoetbalvereniging staat eerste pinksterdag, zondag 4 juni weer op het programma.

 

Jong en oud

Misschien iets minder Tiki en iets meer Taka, maar technische voetbalhoogstandjes van jong tot ‘oud’ zijn die dag zeker weer te bewonderen op het Vrijthofplein te Vierlingsbeek bij hoofdsponsor Zalencentrum Concordia voor de deur. Vooral lokale en enkele regionale voetbalkunstenaars tonen in een kleine opblaasbare piste met ‘boarding’ weer hun vaardigheden.

 

Aftrap jeugd

De aftrap van ZVV Concordia’s  Outdoor Soccer Tournament is om 9.00 uur aan de jeugdteams, grotendeels zijn dit F- tot en met C-junioren, tot 14.00 uur. De rest van deze sportieve dag en avond is gereserveerd voor de B- en A-junioren, senioren en vriendenteams van 14.00 tot 21.00 uur.

 

Aanmelden

Aanmelden kan bij Marc Oudenhoven, E: marc.oudenhoven@mar-oil.nl; M: 06-22201989; óf bij Sander Oudenhoven, E: s.oudenhoven@gmail.com; M: 06-46388013); óf via E: zvvconcordia@gmail.com.

 

Regels Outdoor Soccer

Voor het ZVV Concordia Outdoor Soccer Toernooi geldt: een team telt één doelman, drie veldspelers en een aantal wisselspelers. Voetbalschoenen zijn niet toegestaan, wel sport/gym/zaalschoenen. Naast een muzikale omlijsting wordt ook voor een hapje en een drankje gezorgd.