PLUS Wandel4daagse

 

19 t/m 22 mei 2015

 

Ook dit jaar organiseert PLUS Verbeeten in samenwerking met JOC Vierlingsbeek/Groeningen de jaarlijkse wandel4daagse. Dit evenement wordt gesponsord door PLUS Verbeeten en alle opbrengsten zijn voor het JOC. We hopen op goed weer en dat jullie weer allemaal met ons meelopen!!

 

Informatie

De PLUS Wandel4daagse zal dit jaar gehouden worden van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 mei. De start/finishplaats is het JOC/Gryphus-gebouw, Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Elke dag kan er vanaf 17.30u gestart worden. De finish is uiterlijk om 20.30u.

 

Startkaarten voor alle 4 de dagen kun je al voor de 4daagse kopen bij PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek. Deze kaarten kosten € 7,50 of één volle PLUSpunten-spaarkaart (ter waarde van € 6,00). Aan de kassa bij aanvang van de wandel4daagse kun je ook nog startkaarten kopen, voor 4 dagen betaal je dan ook € 7,50 of € 2,50 voor een dagkaart.

 

Tot slot

Op vrijdag hebben we net als voorgaande jaren een feestelijke intocht, deze zal om 20.00 uur vertrekken vanaf het park (het ‘Koningsparkje’) bij Huis ter Maas aan de Spoorstraat. Als je de intocht niet mee wilt lopen kun je gewoon terug gaan naar de start/finishlocatie, daar kun je net als elke dag tot 20.30u finishen.

 

Na de intocht is er bij het clubgebouw van het JOC een gezellige finale-avond. Hier zullen de medailles (deze krijgen de deelnemers wanneer ze minstens 3 van de 4 dagen gelopen hebben) uitgereikt worden en de winnaars van onze speciale finaledag actie bekend worden gemaakt. De actie zal dit jaar anders zijn dan de jaren hiervoor, maar we houden jullie nog even in spanning wat het gaat worden….

 

Tot ziens bij de 4daagse!!