The Voice van ’t Vrijthof (4th edition)

 

The Voice van ’t Vrijthof (4th edition)!

"The Voice van 't Vrijthof", georganiseerd door Harmonie De Herleving, is inmiddels alweer een begrip bij iedereen die van een mooi potje (pop)muziek houdt! Vierlingsbeekse en Groeningse artiesten brengen de mooiste nummers uit de muziekhistorie ten gehore. Met een schitterend decor, een spetterende opening, een grandioze finale… en alles gepresenteerd door onze eigen coaches, die niet onderdoen voor Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis of Nick en Simon! 

Voor 2015 zijn de voorbereidingen in volle gang. Het wordt een bijzondere editie: de meezing-, meespring- en meeswing-editie! Waar onze artiesten vorig jaar wat meer rustige nummers en ballads hebben gezongen, zullen ze dit jaar helemaal los gaan en de grootste discokneiters, dancehits, rocksongs en Nederlandstalige klassiekers ten gehore brengen.

 

Een tipje van de sluier? Wat dacht je van nummers van Mumford & Sons; Whitney Houston; Boney M; Linda, Roos & Jessica; Bruno Mars; of The Baseballs? Je kunt ze allemaal voorbij horen komen op deze prachtige avond!


Reserveer dus zaterdag 25 april 2015 alvast in je agenda!

 

Wat: The Voice van 't Vrijthof

Wanneer: zaterdagavond 25 april

Hoe laat: 20.00 uur zaal open, 21.00 uur spetterende opening

Waar: Concordia Vierlingsbeek

Entree voorverkoop: € 7,-, via PLUS Verbeeten (vanaf week 15)

Entree aan de deur: € 8,-

Website: www.herleving.nl