Gryphus in maart: Ierse avond, Op Ut Tuffelke & Vinylavond

 

Zaterdag 17 maart > Ierse avond > ST. PATRICK’S EVE met live: THE COINCIDENCES

Op de Ierse nationale feestdag wordt Gryphus omgetoverd tot een heuse Irish pub. Waan U in het Temple Bar District in Dublin of waar dan ook op het groene beloofde eiland en vier het feest der feesten. Met een pint Guinness in de ene en een glas Murphy’s in de andere hand. En dit allemaal om de sterfdag van de heilige Paddy te herdenken. Rare jongens, die Ieren. Maar o zo gezellig!

 

En het wordt alleen maar plezanter door de muziek van The Coincidences. Lekkere Ierse folk van hoog niveau gemaakt door een bont gezelschap van acht mannen en vrouwen uit het Gelderse land. Soms mooi en intiem, dan weer ruw en hard in de hoogste versnelling. Traditionals, evergreens, jigs & reels. Gezelligheid gegarandeerd. En dan is het natuurlijk aan U om in de beste Ierse traditie uit volle borst mee te zingen. Slàinte!

 

> zaal open: 20.30 uur

> entree: 5,00 euro

 

Zaterdag 24 maart > bandwedstrijd > OP UT TUFFELKE: THE FIRST RESORT + COWART + BURNING CLOCKS + FREEB

Wat wordt de openingsact van Op De Tôffel 2018? Dat is dé vraag die ons vanavond allemaal bezig zal houden tijdens de 24e editie van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke. Uit de stapel inzendingen zijn vier puike bands geselecteerd die het strijdperk zullen betreden, te weten:

 

  • THE FIRST RESORT – female fronted hard rock uit Nijmegen
  • COWART – ruige poprock uit Vierlingsbeek
  • BURNING CLOCKS – alternatieve rock uit Oss
  • FREEB – razende hardcore doorspekt met hiphop uit Wanroij

Van dit viertal vertoont elke band een half uur zijn kunsten. In welke volgorde is een verrassing want die wordt door loting bepaald. Een deskundige jury tenslotte, kiest de ongetwijfeld gelukkige winnaar van Op Ut Tuffelke en dat wordt een hele kluif gezien het hoge peil van het deelnemersveld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!

 

Als kers op de taart wordt vanavond ook de complete line-up van Op De Tôffel 2018 bekend gemaakt. Wie staan er op zaterdag 23 juni allemaal Op De Tôffel? Na vanavond zijn er geen geheimen meer!

 

> zaal open: 20.00 uur

> aanvang: 20.30 uur

> entree: gratis

 

Vrijdag 30 maart > vinylavond > OP LOSSE GROEVEN met DJ’S PIET GOOREN + ROB BLENCKERS + DJ GIOVANNI AENGENEND + DJ’S ‘RINALDO DERKS VAN DE VEN + KOEN GERRITS

Vinyl is weer helemaal terug van nooit weggeweest. Alle reden om de pick-up weer van zolder te halen en een paar liefhebbers uit te nodigen om thuis in de platenkast te gaan snuffelen. Piet Gooren, Rob Blenckers, Giovanni Aengenend, Rinaldo Derks van de Ven en Koen Gerrits hebben die uitdaging aangenomen en allemaal een kist vol zwart goud meegenomen. Het resultaat is een ratjetoe aan muziek die zonder twijfel zorgt voor een heerlijk feest der herkenning. Vanaf half negen gaat de naald in de groef!

 

> aanvang: 20.30 uur

> entree: gratis

 

Vrijdag 15 juni > busreis > PINKPOP 2018

Pinkpop wordt 49 en pakt groots uit. Want zeg nu zelf, wie wil er nu niet Pearl Jam, Snow Patrol, The Offspring, Bløf, Oh Wonder, Oliver Heldens, Lil Kleine of Blaudzun op zijn verjaardagsfeest? Zet die feestneus dus maar op en reserveer snel!

 

De reis inclusief entreekaarten is uitverkocht maar reserveren met een eigen entreebewijs kan nog wel. Voor mensen met een eigen ticket is er nog beperkt plaats in de bus.

> reisgeld: 30,00 euro (alleen bus)

> info of reserveren: info@gryphus.nl of 0478.631802

 

GRYPHUS FORMULE 1 POOL

In het weekend van 23, 24 en 25 maart gaat het dan eindelijk weer beginnen: het nieuwe Formule 1-seizoen. Dan mogen alle bolides hun stal weer uit en lekker rond gaan grazen op het circuit Down Under. Welk team heeft z’n zaakjes het best voor elkaar? Kan Ferrari of Red Bull het machtige team van Mercedes peentjes laten zweten? En zal het onze nationale trots Max Verstappen wederom lukken om potten te breken en onze harten sneller te doen laten kloppen? Denk jij antwoord te hebben op al deze vragen, doe dan mee met de prestigieuze Gryphus Formule 1 Pool!

 

Aanmelden of informatie inwinnen kan bij onze bookie van dienst André Rouwens via info@gryphus.nl. Uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 23 maart.

 

Natuurlijk worden ook dit jaar weer alle races (onder voorbehoud) uitgezonden op super groot beeldscherm in Gryphus (4x3m). Geniet samen met andere Formule 1 fans van alle inhaalacties, crashes, schuivers, spins, salto’s, donuts en al wat die mannen nog meer met hun bakkie kunnen. En als je meedoet met onze pool wordt al dit plezier nog eens verveelvoudigd!

 

In petto

  • zaterdag 7 april > boekpresentatie > 25 JAAR OP DE TÔFFEL: HET BOEK
  • zaterdag 14 april > Duitse avond > BIERGARTEN FEST
  • woensdag 9 mei > hard rock café > MAIDEN NIGHT 2018

Gryphus?

Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl