Speld van Verdienste voor Jeanne en Ben

Tijdens de jaarvergadering van de KBO Vierlingsbeek/Groeningen reikte wethouder Jeu Verstraaten vrijdag aan Jeanne Vervoort-de Koning en Ben Willems de Boxmeerse Speld van Verdienste uit.

 

Jeanne Vervoort-de Koning heeft 12 jaar een bestuursfunctie vervuld bij de KBO. Naast deze activiteiten was ze erg nauw betrokken bij het KVO (nu VOVG) als programmabegeleidster. Ook was zij jarenlang betrokken als uitvoerend vrijwilliger bij het evenement Op de Tôffel en stond zij voor iedereen klaar die haar hulp nodig had. Zij nam tijdens de jaarvergadering afscheid als bestuurslid van de KBO.

 

Ben Willems nam afscheid als bestuurslid, tevens vicevoorzitter van de KBO. Naast deze activiteiten was hij bestuurslid van de Stichting Exploitatie sportpark Soetendaal van 1996 tot 2016 en was 25 jaar voorzitter van het kerkkoor. Ook was hij 10 jaar bestuurslid van de KPJ Vierlingsbeek/Groeningen.

 

Voor hun belangeloze en tomeloze inzet werden beiden geëerd met de Boxmeerse Speld van Verdienste. Foto: Twitter wethouder Jeu Verstraaten.