Start derde editie Bèkse PubQuiz

 

Misschien heb je er al wel iets over meegekregen. Of heb je zelfs al één of meerdere keren meegedaan. In dat geval willen wij je graag uitnodigen om dit seizoen ook weer mee te doen. Als je ons nog niet kent, dan stellen we ons graag even voor!

 

Wij zijn de Bèkse PubQuiz. Net als de afgelopen 2 jaar zullen we ook in 2015 weer vijf keer te gast zijn in de evenzovele cafés die Vierlingsbeek rijk is. In 8 rondes van 8 vragen – over bijvoorbeeld actualiteiten, sport, entertainment, aardrijkskunde en geschiedenis – wordt door teams van maximaal 6 personen om de twee maanden op vrijdagavond gestreden om de dagwinst. Daarnaast gaat het tijdens elke Bèkse PubQuiz om punten voor het seizoensklassement: de over het gehele seizoen best scorende teams vallen uiteindelijk ook in de prijzen. Daarnaast zijn er tijdens elke PubQuiz nog bonusvragen waarmee extra prijzen kunnen worden gewonnen door de teams die die avond niet bij de eerste drie zijn geëindigd. Kortom: de kans om in de prijzen te vallen is groter dan om met lege handen naar huis te gaan!

 

Maar behalve om “de knikkers” gaat het natuurlijk ook gewoon om het spel. Of beter gezegd, om de gezelligheid van een avondje quizzen met vrienden en familie. Want wat is er nu leuker dan een avondje met z’n allen die hersens laten kraken op allerlei afwisselende vragen, onder het genot van een drankje en misschien ook wel een hapje? Wij kunnen zo een-twee-drie in ieder geval niet veel leukers bedenken!

 

Door bovenstaande zin gekregen om (weer) mee te doen aan de Bèkse PubQuiz? Dan nodigen wij je graag uit om te komen Quizzen! Ons seizoen start dit jaar op vrijdag 20 maart bij De Vier Linden, de overige speeldatums en kroegen worden tijdens de eerste PubQuiz bekend gemaakt. Ze zullen vervolgens ook hier op de dorpsagenda en onder het kopje evenementen komen te staan.

 

Inschrijving start alle Quiz-avonden om 20:30 uur, om 21:00 gaan we van start met de eerste vragenronde van de avond. Van tevoren inschrijven mag (via beksepubquiz@gmail.com of via onze Facebook-pagina), maar is niet verplicht. Als je je team echter van tevoren bij ons aanmeldt, dan maak je kans om het eerste rondje drankjes van ons gratis te krijgen! Het speelgeld bedraagt € 2,- per speler. Meer informatie en hints (we geven er een paar in de week voorafgaand aan elke Quiz-avond) kun je vinden op onze Facebook-pagina. Ook wordt daar elke Quiz van tevoren nogmaals aangekondigd, en vind je er na de Quiz-avond de uitslagen en standen. Wij hebben er ook dit seizoen weer veel zin in en hopen ook jou als deelnemer te mogen begroeten!