Vrienden van De Keieschieters

 

Met de oprichting van Vrienden van De Keieschieters willen wij een zo breed mogelijke betrokkenheid krijgen bij alles wat met de Bèks-Gruuningse carnaval te maken heeft.

Het doel van “De Vrienden van” is om meer betrokkenheid te krijgen bij de carnavalsvereniging. Dit kunnen carnavalsvierders, leden, vrijwilligers, vriendengroepen, particulieren, maar natuurlijk ook bedrijven zijn. Iedereen die het carnavalsleven een warm hart toedraagt is van harte welkom bij
”De Vrienden van De Keieschieters”.

 

U wordt lid door een jaarlijkse donatie van € 33,-. Als “Vriend van” ontvangt u aan het begin van het seizoen 2021-2022 een jubileumsjaal en een entreekaart voor de jubileumfeestavond of zittingsavond. Jaarlijks zal worden bekeken wat u als Vriend van De Keieschieters ontvangt. De doelstelling van ”De Vrienden van” is om met de opbrengst CV De Keieschieters te ondersteunen. Daarnaast zouden wij graag een beroep willen doen op deze “Vrienden van” om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan het carnavalsgebeuren, bijvoorbeeld in een commissie (niet verplicht). Als dank wordt uw naam vermeld op een bord in onze residentie.

 

Het beheer van “De Vrienden van De Keieschieters” ligt bij de sponsorcommissie van CV De Keieschieters. Deze commissie geeft ook een bestemming aan de gelden, waarop “De Vrienden van” een grote invloed hebben. De gelden kunnen op allerlei manieren besteed worden. Denk bijvoorbeeld aan een fantastisch carnavalsevenement, extra aankleding voor een carnavalsavond en aanschaf van kleding of materialen. Hebt u nog ideeën of suggesties? Laat het ons weten.

 

Heeft u interesse?
Stuur dan een mailtje naar penningmeester@dekeieschieters.nl. Het lidmaatschap gaat elk jaar in per 1 november en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Dit eerste jaar zal duren t/m 31 oktober 2022! Opzeggen is mogelijk tot een maand voor de vervaldatum.