Uitnodiging inloopavond nieuwbouw Achter het Vrijthof

 

Op donderdag 15 juli a.s. organiseert Jansen Bouwontwikkeling in samenwerking met de gemeente Boxmeer een inloopavond voor de laatste fase van de nieuwbouw Achter het Vrijthof.


Fase 4 omvat de afronding van het nieuwbouwplan met de ontwikkeling en de realisatie van 16 appartementen waaronder ook drie penthouses en drie appartementen op de begane grond met een buitenruimte. Op de voorgaande schetsontwerpen die ontstaan zijn vanaf circa 2009 zijn aanpassingen doorgevoerd. Zo komen er bijvoorbeeld geen commerciële ruimten meer op de begane grond onder de appartementen. De nieuwe plannen kunt u inzien via projectwebsite http://www.achterhetvrijthof.nl en tijdens de inloopavond bekijken.

 

Tijdens de inloopavond is er een medewerker van Jansen Bouwontwikkeling en ook een vertegenwoordiger van gemeente Boxmeer aanwezig voor het beantwoorden van vragen over het nieuwbouwplan. 

 

Fysieke bijeenkomst
In verband met COVID-19 en de beschikbare ruimte in de Bibliobeek is aanmelden vooraf noodzakelijk. Per huishouden kan maximaal 1 persoon de inloopavond bezoeken.
Wij verzoeken u vriendelijk u per mail aan te melden via info@jansenbouwontwikkeling.nl o.v.v. inloopavond nieuwbouwplan Achter het Vrijthof te Vierlingsbeek.

 

Inloopavond Achter het Vrijthof
donderdag 15 juli a.s.19.00-20.30 uur
Bibliobeek, Vrijthof 16 te Vierlingsbeek