LVCnet tussenstand: 24 dorpen staan op 43%

 

Met nog bijna twee weken verlenging voor de boeg zien we dat 24 dorpen de 40% is gepasseerd. Bij ommige dorpen worden zelfs astronomisch hoge percentages geschreven. Zo staat Landhorst op 70%. Ongekend hoog. Oploo op 61% en in totaal 11 dorpen schieten door de 50% grens heen.

Van de andere kant zijn er 6 dorpen die er bijna zijn. Zij zitten tussen de 30 en de 40% en hebben de haven in zicht. Voor Boxmeer, Cuijk en Grave wordt het nog een hele kluif. Krijgen deze inwoners dan géén glasvezel?

 

Vierlingsbeek zit bijna op 40%, er zijn dus nog maar een paar extra aanmeldingen nodig.

 

Zo helpt u mee

Wanneer alle mensen die zich ingeschreven hebben 1 persoon aanbrengen bij LVCNET, halen we de limiet met gemak! Help mee en werf een vriend of familielid voor glasvezel.

 

Clubkasactie

LVCNET heeft samen met de providers een clubkasactie opgezet. De aangemelde verenigingen promoten glasvezel bij hun leden en supporters. In ruil daarvoor ontvangt de club sponsoring van de providers. Zolang de vereniging actief blijft werven voor de deelnemende providers ontvangt de club jaarlijks 12 euro per klant die de club heeft begunstig. Voor Vierlingsbeek en Groeningen doen twee verenigingen hier aan mee:

  • St. Anthonius en St. Nicolaasgilde
  • GroeVie (Stichting Leefbaarheid Vierlingsbeek en Groeningen)

 

Klantenservice

Ga voor meer informatie naar http://www.lvcnet.nl/. Vragen? Neem contact op met de klantenservice via 0485- 745800 of mail klantenservice@lvcnet.nl.