Open trainingen bij korfbalvereniging DES

Korfbalvereniging DES houdt de komende weken open trainingen op de dinsdagavonden. Alle kinderen, ook niet-leden, mogen deze periode aansluiten bij de korfbaltrainingen.

 

DES speelt en traint tijdens de veldcompetitie in Vierlingsbeek, tijdens de zaalcompetitie in de winter in sporthal De Raaijhal in Overloon.

 

De training is voor kinderen van groep 2 t/m 4 van 18:00 - 19:00 uur en kinderen van groep 5 t/m 8 van 18:40 - 19:40 uur. De trainingen vinden plaats op het korfbalveld van sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek. Tot en met de zomer wordt er alleen getraind, vanwege het coronavirus starten de competities (waarschijnlijk) in september weer.

 

Het is nu dus een mooi moment om in te stappen en kennis te maken met korfbal.  Dat geldt overigens ook voor kinderen in oudere leeftijdsgroepen. Ook zij zijn na aanmelding via de mail van harte welkom. Verdere informatie over  bij welk team zij vervolgens aan kunnen sluiten, volgt daarna zo spoedig mogelijk. Graag even aanmelden op onderstaand mailadres als jullie willen komen.

 

Aanmelding en/of vragen? Stuur dan een mail naar tc@des-vierlingsbeek.nl