Winnaars rondvlucht LVCNET

 

LVCNET vol power

Op vrijdag 29 april zijn de teamleiders van LVCNET bijgepraat over de glasvezelcampagne in het Land van Cuijk. De campagne loopt boven verwachting. De teamleiders, bestuur en projectleiders toastten met een energiedrank op nog twee succesvolle campagnemaanden.

 

Aanmelden tot 1 juli

Op 1 juli hoopt LVCNET voldoende contracten te hebben om in alle kernen, buitengebied en industrieterreinen glasvezel aan te kunnen leggen.  Je kunt je aanmelden op een inschrijfavond, bij een glasvezelinformatiepunt of online.

De ambassadeurs en teamleiders, ruim 400 in het hele Land van Cuijk, hebben er zin in en gaan voor de 43% aansluitingen.

 

Kosten

Voor woningen in de kern betaalt u, bij inschrijving voor 1 juli, niets voor de aanleg van glasvezel. Woont u in het buitengebied dan betaalt u € 495,-. Nu kunt u kiezen tussen de providers TRINED, Netrebel, Plinq en LVCNET. TriNed en Plinq zijn de meest ervaren providers op glasvezel van Nederland. Bij alle providers is gratis wifi in het hele Land van Cuijk beschikbaar. Woont u in een huurwoning? Dan kunt u toch een glasvezelabonnement afsluiten. Woningstichting Mooiland heeft laten weten dat ze de aanleg van glasvezel in hun huurhuizen toestaan.

 

Start abonnement

Het abonnement gaat pas in als het glasvezelnetwerk is aangelegd en de diensten actief zijn. U gaat dan ook pas betalen. Via uw aanmelding kunt u een club sponsoren. De clubs helpen via de ambassadeurs en vrijwilligers bij de glasvezelcampagne en ontvangen daarvoor jaarlijks 12 euro per abonnee van de provider.

U kunt altijd ingaan op aanbiedingen van uw huidige aanbieder. Als uw contract afgelopen is, laat u de diensten door uw nieuwe provider op glasvezel activeren.

Voor meer informatie kijk op www.lvcnet.nl

 

Winnaars rondvlucht LVCNET

Op de inschrijfochtend van LVCNET in Ledeacker overhandigde Frans van Schayik, bestuurslid LVCNET, de prijs aan de winnaars van de actie voor de rondvlucht. Als actie voor de kennismaking met de GIP’s, de Glasvezel Informatie Punten, had LVCNET een actie uitgezet. De inschrijvingen voor deelname LVCNET die in de week van 4 t/m 10 april ingeleverd zijn, maakten kans op een rondvlucht in een vliegtuig boven het Land van Cuijk.

De winnaars voor deze rondvlucht zijn: Familie Emons uit Sint Hubert, Familie van de Heijden uit Katwijk, Familie van Stiphout uit Vierlingsbeek, Familie van den Bergh uit Mill, Familie Cornelissen uit Stevensbeek en Familie Schreurs uit Sint Anthonis. LVCNET wenst de winnaars samen met hun piloot Frans van Schayik een prettige rondvlucht.

Binnenkort bekijken zij het Land van Cuijk van boven. Nu nog zonder glasvezel maar binnenkort verbonden door glasvezel. Een supersnel internet voor het hele Land van Cuijk. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Kom naar een informatie- of inschrijfavond of naar een GIP of schrijf u online in.

 

GIP

Het Land van Cuijk heeft 32 dorpen en één stad. LVCNET is de enige partij in deze regio die zich hard maakt voor een glasvezelnetwerk voor zowel de kernen als in het buitengebied en bedrijventerreinen. LVCNET informeert de burgers door samenwerking met ambassadeurs. Zij zetten zich in om hun buurt- en dorpsgenoten te informeren over glasvezel. Naast het organiseren van informatie- en inschrijfavonden hebben de ambassadeurs de GIP’s ingericht en houden zij daar een wekelijks spreekuur. Op http://www.lvcnet.nl/ ziet u waar het dichtbijzijnste GIP is en de openingstijden. Voor vragen, informatie en inschrijfformulieren kunt u daar terecht.

 

Het is nu tijd om in actie te komen. Want als we nu niets doen, zal er in deze regio nooit een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk komen. Doe mee! Met glasvezel bent u écht klaar voor de toekomst.