Carnavalsprogramma bij Herberg Thijssen

 

Tijdens de carnavalsdagen kunt u bij ons in het Café ook terecht om te eten en gebruik maken van onze speciale carnavalsmenu’s. Diverse soepen, broodjes en schotels zullen wij deze dagen voor u serveren. Vanaf de opening tot ’s avonds sluit, om 20.00 uur, is onze keuken voor u geopend.

 

Vrijdag 13 februari. DJ Tony Star
Dé grote aftrap van carnavalsseizoen 2015, is Tony Star met Mc. Wij beginnen, op vrijdag de dertiende om 21.00 uur, met een knallend licht en geluidsshow van Malibu Sound &Light, met later op de avond een té gekke sessie van niemand minder dan Tony Star met Mc. Voetjes van de vloer en de handjes in de lucht, en hakken maar. Wie kent hem niet, van de afgelopen kermis toen hij de gehele tent op zijn kop wist te zetten, bij Herberg Thijssen.

 

Zaterdag 14 februari. Valentine's Day
Op deze liefdevolle zaterdag, oftewel Valentijnsdag, hebben wij voor alle dames een passend presentje. Het café is geopend vanaf 12.00 uur. ’s Avonds vanaf 21.00 uur treedt de band Proost voor u op bij ons in de Zaal, ook bekend van de Bèkse kermis 2014. Speciaal voor carnaval en Valentijnsdag hebben zij een geheel aangepaste show in petto voor u. Samen met Malibu Sound & Light maken we er een geweldige, swingende en liefdevolle avond van, tot in de late uurtjes. Proost, leuk dat u er band, aldus de slogan van de band.

 

Zondag 15 februari. Familiezondag
De familiezondag met muziek en entertainment voor jong en oud. Vandaag starten we, voor de vroege vogels onder ons, om 11.00 uur in het Café met onvervalste carnavalsmuziek uit het zuiden. Vanaf 15.00 uur is de zaal geopend en zal Bennie Solo zijn geweldige 80’s en 90’s show presenteren. Dit zal hij doen als Barry Bubblicious, met veel interactie, te gekke muziek en dansmoves.

Na dit optreden komt Bennie terug is zijn heuse ‘Peter kostuum’ en zal hij de beste Duitse en Nederlandse Schlagers die er bestaan zingen. Eén persoon, drie acts en gegarandeerd fantastische carnavalsfeest op deze topmiddag. Deze middag vergeten we zeker niet de kleinste onder ons. Voor hun zijn er diverse gratis attracties, ranja en naar alle waarschijnlijkheid ook nog een clown. Dus houd je van lachen, gieren en brullen? Dan ben je deze middag en avond bij Herberg Thijssen aan het goede adres. Zowel groot als klein komen deze zondag niets te kort!

 

Maandag 16 februari. Rosenmontag

Deze dag zal Herberg Thijssen geheel in het roze gehuld zijn. Vanaf 10.00 uur ’s morgens tot ‘s nachts is roze dé kleur die zal overheersen in en rondom Herberg Thijssen. We beginnen deze dag met de Abraham en Sara ochtend in samenwerking met Carnavalsvereniging de Keieschieters. Het oude vertrouwde programma onderdeel van deze maandag, alleen dan in een geheel gestoken nieuw ‘jasje’ en overgoten met een nieuw ‘sausje’. Dus kom kijken, je mag het niet missen dit jaar, want we hebben voor de Abrahams, Sara’s en u als toeschouwer een geweldig programma samengesteld. Hierna gaan we met zijn allen de optocht bekijken, onder het genot van geweldige carnavalsmuziek en natuurlijk een gerstenatje. Na de optocht gaan we binnen weer gewoon weer verder met het thema Rosenmontag. Hierop is alles gebaseerd van aankleding tot aan de muziek, maar ook de gekste spelletjes, acts en optredens zullen deze middag de revue passeren. ’s Avonds, als afsluiting van deze Rosenmontag, komen De Milka’s acte presence geven met hun zingende en bierdrinkende feestnummers uit Lieshout. Hun repertoire bestaat uit de beste carnavalskrakers van het zuiden en ver daarbuiten.

 

Dinsdag 17 februari. Lege Beurzen-Bal

Het aftellen is voor de meeste van ons begonnen en het is de laatste carnavalsdag. Het zijn de laatste loodjes en ook de laatste centjes die eraan moeten geloven. Voor al diegene gaan we vandaag dan nog één keer knallen met top carnavalsmuziek, top entertainment van eigen bodem en vooral heel veel leut voor een vaste lage prijs. Wil jij weten voor hoeveel en wat? Kom dan gewoon langs en stap binnen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. De deuren van onze carnavalstempel gaan deze dag om 15.00 uur open.

 

Woensdag 18 februari. Herring schellen en Pop verbranding

Tradities zijn er om te bewaren of in eren te herstellen. Vandaar dat wij van Herberg Thijssen samen met een aantal vaste klanten deze oude traditie weer in eren gaan herstellen en een nieuw leven in gaan blazen op deze woensdag. Wij zorgen voor de nodige ‘herring’ en de pop is natuurlijk ook aanwezig. De deuren zijn geopend vanaf 17.00 uur en u bent van harte welkom, om samen bij ons, een herring te vatten en een neutje te drinken. Later op deze avond sluiten wij samen met u carnaval 2015 definitief af door de pop in de fik te steken. Dit doen we onder het genot van een borrel, ’n lach en ’n traan. Daarmee verlaten we carnaval 2015 in stijl.

 

Tot slot:

U heeft nu zelf kunnen lezen wat wij allemaal in petto hebben voor u de komende carnaval. Een gevarieerd en veelzijdig programma voor jong en oud. Carnaval zoals wij denken dat carnaval gevierd kan worden met elke dag voor een ieder wat wils.

Bedankt voor uw interesse en tot ziens een dezer dagen bij Herberg Thijssen! Dé carnavalstempel van Vierlingsbeek én omstreken.

 

Alle agenda items zijn, zoals u van ons gewend bent, in de agenda terug te vinden.