Spaanse passie in het Koningskerkje Vierlingsbeek

 

Op zaterdag 8 oktober a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist  Manito een gepassioneerd concert geven in het Koningskerkje, Spoorstraat 17 te Vierlingsbeek. De luisteraar krijgt een verfijnde selectie Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid Amerika te horen.
Mónica en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica  voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt .Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een live optreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie. 
Mónica Coronado begeleidt  zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm,  ritmisch en optimistisch van toon. 
Manito  bespeelt de  Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is  intuïtief en  rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar  de gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ 
Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 20.30:  entree €10,00  reserveren info@manito.biz  of  06-23259107