Aanmelden outdoor soccer

 

1e Pinksterdag: outdoor soccer op ‘Playa del Concordia’ V’beek

 

Op eerste pinksterdag, zondag 8 juni kunnen de inwoners van Vierlingsbeek weer getuige zijn van het ZVV Concordia Outdoor  Soccer Toernooi. Van het Vrijthofplein is het toernooi verhuisd naar het inmiddels vertrouwde Vrijthofgras. Daar op de ‘Playa del Concordia’ zullen de hoofdzakelijk lokale voetbalkunstenaars in een kleine piste met ‘boarding’ hun vaardigheden weer tonen.

 

De aftrap van het ZVV Concordia Outdoor Soccer Toernooi is aan de jeugdteams, grotendeels zijn dit F- tot en met C-junioren van 9.30 tot 14.30 uur. De rest van deze sportieve dag is bedoeld voor de B- en A-junioren en senioren teams van 14.30 tot 22.00 uur.

 

Aanmelden kan bij Marc Oudenhoven (Marc.oudenhoven@planet.nl; mobiel: 06-22201989), bij Sander Oudenhoven (S.oudenhoven@gmail.com; mobiel: 06-46388013) of via ZVVConcordia@gmail.com.

 

Outdoor Soccer
Voor het ZVV Concordia Outdoor  Soccer Toernooi zijn de belangrijkste uitgangspunten: een team dit jaar bestaande uit een doelman en drie spelers en genoeg wisselspelers om continu te kunnen wisselen. Spelers spelen ook dit jaar weer op sport/gym/zaalschoenen (dus geen voetbalschoenen). Het toernooi wordt gehouden op het grasveld voor de deur van hoofdsponsor Zalencentrum Concordia. De muziek wordt verzorgd door een discotheek.