Herberg Thijssen Kermisprogramma

 

Herberg Thijssen zet de Bèkse kermis weer op de kaart met een geweldig entertainmentprogramma voor jong en oud:

 

Op vrijdag 8 augustus begint het kermisprogramma bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek. Op deze avond zullen de shirts en toegangsbewijzen worden uitgereikt voor de Bèkse kroegentocht . Buiten op het overdekte terras met groot podium zullen vanaf 21.00 uur de eerste klanken gaan klinken van het kermisprogramma. De rockband ‘Random’ zal als eerste in een reeks van live bands het podium betreden. Een band die verder geen aankondiging behoeft; zij staan garant voor een avond top entertainment. De avond wordt compleet gemaakt door Malibu Sound & Light. Zij zullen tijdens de kermisdagen het licht, geluid en muziek verzorgen, zowel op het podium als daar omheen met diverse special effects in en om het grote kermis terras.

Tijdens de kermisdagen is het café elke dag geopend vanaf 10.00 uur zoals u van ons gewend bent. Zaterdag 9 augustus gaan we even terug in de tijd met een heuse 90’s party. Daarbij wordt de aftrap genomen door Malibu, die de beste platen van toen zal draaien. Rond de klok van 23.00 uur krijgen we een gastoptreden van de alom bekende Nederlander: Tony Star. U kent hem wel vanuit de hit serie: ‘oh oh Cherso’ samen met Barbie. Hier maakte Tony Star zijn debuut door te draaien op Star Beach in Chersonisos, nu is hij samen met Feest Dj Ruud dé party dj van Nederland. In een superlange set zal hij Vierlingsbeek op zijn kop gaan zetten tot in de late uurtjes. Wil jij een meet & greet winnen? Ga dan naar onze facebook pagina en like/share ons kermisprogramma en maak kans op een van de 2 meet & greets voor 2 personen die wij verloten onder de likers.

Zondag wordt dé familiedag bij uitstek om naar Herberg Thijssen en de kermis in Bèk te komen. We schuiven de biertafels en banken naar buiten en beginnen deze zondag al om 10.00 uur met een heus ‘Frúhshop’ programma. Malibu zal hiervoor de aanzet geven en in de loop van de voormiddag zal Appie Hein zijn Duitse en Nederlandse schlagers live ten gehore brengen. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Wij van Herberg Thijssen bakken voor iedereen die tussen 10.00 uur en 11.00 uur aanwezig is gratis eieren en braadworsten. Deze zullen worden geserveerd met brood en een bijbehorende borrel (zolang de voorraad strekt). ’s Middags rond 14.30 uur begint het duo ‘Two for You’: een amusement duo dat garant staat voor een goed stuk dansmuziek en muziek met een hoog meezing gehalte. Voor de kinderen tot 10 jaar is de zaal van Herberg Thijssen omgebouwd tot een groot pret paradijs met gratis ranja, popcorn, allerlei spellen, een 3 uur durend optreden van clown Dirk als ballonnenclown en een mini discoshow. Dit alles is voor de kinderen gratis toegankelijk, zodat u op ons kermis terras onbezorgd kunt genieten van een goed stuk muziek en glas drinken. Het kinderpret paradijs is geopend tot 18.30 uur. Tussen alle live muziek door zal Malibu Sound & Light ervoor zorgen dat er geen minuut stilte valt en u vermaken en plezieren met de beste hits. ’s Avonds om 20.00 uur wordt het podium betreden door de band ‘Proost’ (blij dat U er bent). De 6-talige entertainers van Proost staan voor de nieuwste top 40 hits, dance, rock, disco en classics. Een wervelende show vol afwisseling & interactie. Jong, energiek ,flexibel en vernieuwend, dat is waar de band Proost voor staat.

’s Maandags pakken we de draad gewoon weer op en is ons café vanaf 10.00 uur open voor de vroege vogels. Maandag is de dag van de Bèkse kroegentocht die dit jaar zal eindigen bij Herberg Thijssen. Vanwege het 10-jarig bestaan van de kroegentocht zal er naast de gebruikelijke muziek van Malibu een extra super optreden plaatsvinden van de band ‘De Fik Erin’. Zij zullen deze avond op een heel speciale manier openen en eindigen met een superlange set.


Alsof het nog niet genoeg is gaan we dinsdag gewoon weer verder met feesten, want wat feesten is dat weet men bij Herberg Thijssen maar al te goed. Voor diegenen die nog niet genoeg bier hebben gehad of gezien is er op dinsdagavond om 20.00 uur de eerste editie van De Bèkse bierfietswedstrijd op de muziek van Malibu. Deelname aan deze wedstrijd is geheel gratis, meer informatie over deelname en de spelregels krijgt men op deze avond. Er is maar één winnaar deze avond en die maakt kans op een grandioze prijs: een fust bier naar keuze met een barbecue voor 10 personen geheel verzorgd door en bij Herberg Thijssen.

Namens Herberg Thijssen en Malibu Sound & Light wensen wij u alvast een prettige vakantie toe en zien u graag op de Bèkse kermis van 8 t/m 12 augustus aan het Vrijthof te Vierlingsbeek.
Voor meer info ga naar onze website www.herbergthijssen.nl