Muziek op de Maas

 

SAVE THE DATE!

Zaterdag 2 juli 2022

 

“Na 3 jaar mogen we weer!”

 

Vierlingsbeek en omgeving kan en mag weer komen genieten in de wei aan de Maas! 

 

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek, alom bekend onder de naam ZEV, tovert de wei aan de Maas als vanouds om in een heus laagdrempelig festival “Muziek op de Maas” (MoM). In een prachtige omgeving kan iedereen komen genieten van een diversiteit aan optredens. ZEV zorgt voor een natje en een droogje, de ambiance waarmee eenieder in de gelegenheid is om op een zelf meegenomen dekentje of klapstoeltje te genieten of te dansen. 

 

MUZIEK OP DE MAAS 
Muziek op de Maas wordt om 19.30 afgetrapt door troubadour Math Craenmehr. De avond biedt voor iedereen wat wils. Naast Math Craenmehr en ZEV, zullen ook het Liberty Gospel Choir en de band Terra Volta van zich laten horen! 

 

MATH CRAENMEHR
ZEV stelt aan u voor aan: Math Craenmehr uit Horst. Hij was al jaren als vrijwilliger, muzikant en troubadour actief in verpleeghuizen en ervoer dat bewoners van zorginstellingen tekort werd gedaan door te bezuinigen op welzijnsactiviteiten. Daarom is Math muziek gaan maken voor mensen in verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Daarvoor was hij o.a. als manager betrokken bij de Limburgse band de Heideroosjes (ondermeer van de vermaarde single ‘Bomen Zijn Relaxed’) en zette hij de regionale carnavalspodia in vuur en vlam als de helft van het duo ‘Um & Um’. En op zaterdagavond is hij te gast bij ons aan de Maas.


LIBERTY GOSPEL CHOIR  
Ons MoM programma gaat, naast een tweetal optredens van onszelf, verder met twee optredens van het Liberty Gospel Choir. Zij presenteren zich als volgt: Gospel Swingt, Inspireert, heeft Soul en geeft Energie. Gospel muziek raakt! Dit heerlijke koor komt uit Nijmegen en zingt met veel plezier Black Gospel. Het gospelkoor is ongeveer 30 man en vrouw groot, met solisten van hoog niveau.
Liberty Gospel Choir zingt op festivals, evenementen en tijdens eigen Gospel concerten. Maar ook op bruiloften, huwelijksfeesten en als muzikale omlijsting bij kerkdiensten. 


TERRA VOLTA
Het slotstuk van deze bijzondere avond aan de Maas neemt Terra Volta voor haar rekening.
Deze opwindende Nederlandse band, ook afkomstig uit Nijmegen, begon als een kleine akoestische jamband, maar is nu uitgegroeid tot een dynamische, achtkoppige feestoutfit die van elk publiek een dansend publiek maakt. Terra Volta gebruikt een mix van multiculturele invloeden uit verschillende hoeken van de wereld, van ska en reggae tot Balkan-, Afrikaanse en Caribische geluiden om een vrolijke en levendige muzikale ervaring te creëren. Ze debuteerden in 2018 met hun EP “ Revelry ” Gloednieuw in 2022 is de release van de reggae single Liar man . Het verwijst naar de huidige opkomst van alternatieve feiten, slechteriken, nepnieuws en liegende politici. 

 

Dus….“Trek je dansschoenen aan en breng een van die kleurrijke cocktails met een parasolletje erop, want het is Terra Volta's hete mix van sprankelende reggae, aanstekelijke ska en opzwepende balkan die je meteen een zonovergoten zomergevoel zal geven terwijl die besmettelijke tribale beat daalt!”

 

Naast de met zorg geselecteerde muzikale invulling van deze befaamde avond kunt u, zoals u van ons gewend bent, tussentijds genieten van een hamburgertje of iets anders van de BBQ en een drankje (helaas geen kleurrijke cocktails) aan de bar.

 

Wij kijken ernaar uit om U allen na drie jaar weer te ontmoeten aan de Maas in Vierlingsbeek!!
http://www.zevzingt.nl