Judoclub Randori ontvangt het officiële “JBN Keurmerk” van Judobond Nederland.

Voorzitter Stegeman van Judobond Nederland (JBN) legt uit:

 

Wij hebben een speciaal JBN Keurmerk voor onze clubs in het leven geroepen, omdat wij vanzelfsprekend al onze leden een goede en veilige sportomgeving toewensen. De club, vaak draaiende gehouden door vrijwilligers, zorgt ervoor dat leden echt kunnen genieten van hun sport. Maar heeft mijn club wel nagedacht over het beleid voor de toekomst? Staat er een goed opgeleide leraar op de mat? Kan ik binnen de club terecht bij een vertrouwenscontactpersoon? Dat zijn belangrijke vragen, ook al sta je daar als sporter niet elke dag bij stil.

 

Het JBN Keurmerk toont aan dat Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o. voldoet aan alle eisen die door JBN en NOC&NSF worden gesteld aan verengingen waar op een verantwoorde en kwalitatief hoogstaande wijze sport wordt aangeboden. Zo beschikt Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o. over een actueel en verantwoord beleidsplan, zijn protocollen tegen pesten en seksuele intimidatie aanwezig, beschikt de vereniging over calamiteitenformulieren van al haar leden en is door de screeningsautoriteit van het ministerie van veiligheid en justitie een verklaring omtrent gedrag (VOG) van alle leraren en vrijwilligers afgegeven.

 

Carolien van Hoorn, Coördinator Marketing Communicatie en Servicedesk: “Ik ben onder de indruk van de professionele wijze waarop jullie de club positioneren.”

 

Het bestuur van Judoclub Randori Vierlingsbeek is trots dat het het “Keurmerk JBN” in ontvangst heeft mogen nemen. “Wij streven erna om kwalitatief hoogstaand judo aan te bieden. Plezier en veiligheid van onze leden staat hierbij voorop. Het Keurmerk JBN geeft ons de erkenning dat we goed bezig zijn.”

 

Wij nodigen iedereen van harte uit om kennis te komen maken met onze vereniging en met Judo. Elke dinsdagavond trainen wij van 18.00 uur tot 21.00 in de gymzaal van de basisschool Laurentiushof te Vierlingsbeek.

 

In alle groepen hebben wij nog plek voor nieuwe leden. De eerste 3 lessen mag je gratis meedoen.

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via info@judo-vierlingsbeek.nl of kom langs en kijk mee hoe onze trainingen worden verzorgd. In overleg met de leraar mag je wellicht al direct mee doen!

 

Afhankelijk van je leeftijd word je ingedeeld in een van de 3 groepen.

  • groep 1 van 18.00 – 19.00 uur, leeftijd van 5 tot en met 9 jaar
  • groep 2 van 19.00 – 20.00 uur, leeftijd van 10 tot en met 13 jaar
  • groep 3 van 20.00 – 21.00 uur, leeftijd van 14 jaar en ouder
  •  

Voor meer informatie over judo en onze vereniging verwijzen we je naar onze website http://www.judo-vierlingsbeek.nl/

 

Hopelijk tot snel.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o.