Herindelingsontwerp en film nieuwe gemeente Land van Cuijk

 

Afgelopen maandag 28 oktober is het Herindelingsontwerp ‘Prachtig en krachtig vanuit onze kern’ vastgesteld door de gemeenteraden van Cuijk, Boxmeer en St. Anthonis. Dit Herindelingsontwerp stelt de gemeentebesturen in staat de voorbereidingen op de herindeling verder uit te werken en de contouren van de nieuwe gemeente te schetsen.

 

Onderdeel van het Herindelingsontwerp is de Visie op de toekomstige gemeente Land van Cuijk, die tot stand is gekomen door o.a. de inwonersbijeenkomsten in mei en juni en die verwoord is in hoofdstuk 4 van het Herindelingsontwerp, zie link naar PDF onder dit artikel.

 

Om de toekomstvisie te illustreren, is er een videofilm gemaakt. De film is inmiddels online en de deelnemers hebben persoonlijk de link ontvangen. De  gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis willen ook andere op de hoogte brengen van de film: Video Toekomstvisie. We zijn erg tevreden met het eindproduct en ook de reacties vanuit de samenleving zijn zeer positief. Veel kijkplezier! (zie link onder aan dit artikel voor de film)

 

Met vriendelijke groet,

De gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis