Zwarte band / 1ste dan voor Danny Botden

 

Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o.

Augustus 2017

 

Al eerder hebben we laten weten dat Randori sinds deze winter in een aantal groepen toewerkt naar het behalen van noemenswaardige resultaten in het wedstrijdjudo. De basis is de afgelopen 10 maanden gelegd, na de zomer starten de wedstrijdjudoka’s weer aan een intensive sessie van 10 weken á 6 uur per week wedstrijdtraining. Wij wensen iedereen veel succes en hebben er vertrouwen in dat de persoonlijke doelstelling worden behaald.

 

Naast de wedstrijdselectie is Judoclub Randori e.o. in het voorjaar ook gestart met een zwarte band examengroep van 8 fanatieke, voornamelijk senior, judoka’s. Onder begeleiding van judoleraar Daniel Kuipers (gediplomeerd judoleraar B) wordt toegewerkt naar de felbegeerde zwart kleurige band.

 

We hebben deze groep o.a. kunnen opstarten door de interesse van een aantal judoka’s van buiten onze regio. Blijkbaar valt de professionele benadering van Judoclub Randori ook buiten onze gemeentegrenzen in de smaak. Vanuit Gemert en Bakel werden we benaderd voor de inzet van onze expertise, hier zijn we natuurlijk vereerd op in gegaan.

 

Het eerste resultaat van deze techniek groep willen we jullie niet onthouden.

 

Onlangs heeft Danny Botden zijn zwarte band / 1ste dan behaald door een mooi examen aan de examencommissie te presenteren. Hierbij mag de inzet van onze eigen Roel Geers (als valpartner) niet worden onderschat.

 

Op de foto links Danny Botden, midden Daniel Kuipers (Judoleraar/Coach B), rechts Roel Geers

 

Is je interesse gewekt, kom dan gerust een keer kijken hoe wij jonge kinderen spelenderwijs het judo en vallen aanleren.

 

Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o. traint elke dinsdagavond vanaf 18.00 uur in de gymzaal van Basisschool Laurentiushof te Vierlingsbeek. In alle groepen hebben wij nog plaats voor nieuwe leden.

 

Voor meer informatie kijk op onze website: http://www.judo-vierlingsbeek.nl

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o.