Doe mee aan een werkbijeenkomst over afvalscheiding en zwerfafval

 

Beste bewoners van gemeente Boxmeer,

 

In opdracht van Omgevingsdienst Brabant Noord wordt een onderzoek gedaan naar afvalscheiding en zwerfafval in uw gemeente. Een deel van dit onderzoek richt zich op de ervaringen van bewoners met afvalscheiding en zwerfafval. Bewoners hebben zelf vaak het beste zicht op wat er speelt in hun omgeving.  Zij kunnen ons helpen eventuele knelpunten te ontdekken en praktische oplossingen te vinden. Daarom willen wij de bewoners van uw gemeente vragen om mee te doen aan een werkbijeenkomst over afvalscheiding en zwerfafval.

                                     

Op woensdag 14 september houden we twee sessies, één ´s middags (14:00-17.00) en één ´s avonds (18.00-21.00). Tijdens deze sessie zullen bewoners aan de hand van een aantal vragen in kleine groepjes praten over zwerfafval en afvalscheiding in hun gemeente. De werkbijeenkomst zal gehouden worden in de brandkazerne Mill, adres: Jochemsweg 2, 5451 HW Mill.

 

Bewoners krijgen een vergoeding van €50.- voor hun deelname. Uiteraard zal er iets te eten en te drinken aanwezig zijn.

 

Wij zijn opzoek naar ongeveer 4 bewoners uit uw gemeente die aan één van deze sessies willen deelnemen. Bewoners die interesse hebben kunnen via e-mail  of telefoon contact opnemen:

carolien.veldkamp@tabularasa.nl

06-14858099