De koning van de Jungle

 

Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o.

 

Hoewel de weergoden er een andere planning op na hielden, waren de judoka’s van de groepen 1 en 2 van Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o. op zaterdag 5 september zeer positief gestemd tijdens hun jaarlijks gezamelijke uitstapje.

 

Om 13.00 uur werd met 30 fanatieke leden en 6 begeleiders richting gezet naar ZooParc Overloon. Tijd voor een ontspannende middag onder de bladeren van de vele soorten bomen, tussen de takken van de vele struiken bambou en als belangrijkste natuurlijk tussen de ruim 35 soorten dieren die het dierenpark rijk is.

 

Na aankomst werden de kids in groepjes ingedeeld om vervolgens op verkenning te gaan naar zijn/haar favoriete dieren.

 

Van de Zwartvoet pinguïns naar de Rode reuzenkangoeroe en van de Vietnamese sikaherten naar de kroeskoppelikanen.

 

Een paraplu of regenponcho was tijdens het uitstapje wel handig. Zoals aangegeven was moeder natuur niet heel positief gestemd. De ene na de andere regenbui trok over het Overloonse dierenpark, gelukkig kon dat voor de meeste kinderen de pret niet drukken. Sterker nog, de pret leek er alleen maar groter op te worden. Lekker door die grote regenplassen rennen en schuilen onder een van de vele afdakjes die onderweg werden aangedaan.

 

Halverwege het park kwamen we langs de publiekstrekker, 2 grote witte tijgers. In tegenstelling tot tijger 1 was zijn vriend een stuk actiever. Tot op 10cm kon de toch wel heel grote (voor sommige iets wat enge) koning van de jungle worden benaderd.

 

Gelukkig voorkwam een groot raam van 2x2 meter dat het ledenaantal van Randori niet direct werd gehalveerd.

 

Voor iedereen toch echt supermooi en indrukwekkend:

De koning van de Jungle

 

Het adrenaline niveau van al onze judoka’s was ondertussen tot record hoogte gestegen. Tijd dus voor de cooling-down. Het iets wat rustigere 2de gedeelte van de route, en de inmiddels iets wat mildere weersomstandigheden, droegen hier gelukkig op natuurlijke wijze aan bij.

 

Aan het einde van de route wachten de lang verwachte speeltuin. Lekker met z’n alle schommelen, klimmen en van de kabelbaan.

De tijd vloog voorbij. Ondertussen was het alweer 16.00 uur, tijd voor de grote verrassing: Friet met een snack en limonade !!!

 

Wat hebben we een leuke dag gehad.

 

Alle judoka’s en begeleiders, hartelijk dank voor jullie enthousiaste deelname. Al zal het moeilijk worden, we doen ons best om deze middag volgend jaar te overtreffen.

 

Benieuwd naar de andere activiteiten die we dit jaar in de planning hebben? Kijk dan even op onze website http://www.judo-vierlingsbeek.nl/.

 

Daarnaast nodigen we iedereen van harte uit om kennis te komen maken met onze vereniging en met het Judo. Elke dinsdagavond trainen wij van 18.00 uur tot 21.00 in de gymzaal van de basisschool. Afhankelijk van je leeftijd word je ingedeeld in een van de 3 groepen.

  • groep 1 van 18.00 – 19.00 uur, leeftijd van 5 tot en met 9 jaar
  • groep 2 van 19.00 – 20.00 uur, leeftijd van 10 tot en met 13 jaar
  • groep 3 van 20.00 – 21.00 uur, leeftijd van 14 jaar en ouder

 

In alle groepen hebben wij nog plek voor nieuwe leden. De eerste 3 lessen worden je kosteloos aangeboden, daarna beslis je zelf of je verder gaat of niet.

 

Heb je interesse, neem dan contact met ons op via info@judo-vierlingsbeek.nl of kom gewoon langs en kijk direct mee hoe onze trainingen worden verzorgd. In overleg met de leraar mag je wellicht al direct meedoen !

 

Voor meer informatie over judo en onze vereniging verwijzen we je naar onze website http://www.judo-vierlingsbeek.nl/.

 

Hopelijk tot snel.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Judoclub Randori Vierlingsbeek e.o.