Vogelhuisbrigade hangt nestkastjes op in Vierlingsbeek

 

Het komende jaar zullen er diverse acties worden ondernomen in het kader van ‘Vogelhuisdorp Vierlingsbeek’. Het doel is en blijft om aan of bij zoveel mogelijk huizen een nestkast/vogelhuis te bevestigen.
Een nestkastje in de tuin of op balkon geeft veel kijkplezier. Tevens biedt u de vogels een helpende hand, want steeds meer natuurlijke nestkasten verdwijnen.

Op zaterdag 7 en 14 maart a.s. rijdt er een Vogelhuisbrigade door Vierlingsbeek die een aantal nestkastjes gratis gaat verspreiden. De nestkastjes worden dan voor u ook direct op een wenselijke en zichtbare plek bevestigd. De nestkastjes zijn geschonken door Vivara te Vierlingsbeek.

De woningen die gelegen zijn langs de Happen en Stappen Vogelhuis Proeverij Wandelroute hebben zich al voor een gratis nestkastje aan kunnen melden.
De Vogelhuis Proeverij Wandelroute Vierlingsbeek is (sinds 2012) een initiatief van Bibliobeek in samenwerking met Restaurant de Overbeek, Restaurant de Vier Linden en Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. (info en aanmelden kan via www.bibliobeek.nl)

Wilt u ook kans maken op een gratis nestkast en bent u thuis op 7 of 14 maart?
Stuur dan even een email met naam en adres naar info@bibliobeek.nl of bel naar Bibliobeek 0478-631675 (onder openingstijden).

Wie weet belt de Vogelhuisbrigade ook bij u aan!

Hartelijke groet
namens werkgroep
Happen en Stappen en Vogelhuisdorp Vierlingsbeek
Stichting Bibliobeek Vierlingsbeek