De eerste Kerst Sing Along van Vierlingsbeek

Wat is het allerleukste aan kerstavond? Het gezellig samen zingen in de kerk, “Stille nacht, heilige Nacht” en “de herdertjes lagen bij nachte”. En daarna door de kou naar huis wandelen voor de chocolademelk en worstenbroodjes. Dat is een echt gezellig begin van de Kerst.

 

Dit gevoel willen we graag weer terugbrengen! En daarom organiseren wij op zaterdag 23 december de eerste Vierlingsbeekse Kerst Sing Along. Iedereen is van harte uitgenodigd om de kerstklassiekers mee te komen zingen, bij gestaan door Bekse muzikanten. We zingen de aloude bekende liederen, maar ook ‘Jingle Bells’ en ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Voor de kleintjes –en de groten- vertelt Marijke van Bergen een mooi verhaal.

 

Na afloop verzamelen we ons rondom de kerstboom op het Vrijthof om de laatste lampjes van de boom te ontsteken onder het genot van een drankje, hapje en marshmallows. We zetten de vuurkorven klaar om ons warm te houden.

 

De Kerst Sing Along begint om 18.30 uur op zaterdag 23 december, in de kerk van Vierlingsbeek. Om ongeveer 19.30 uur gaan we naar buiten voor de kerstboom op het Vrijthof.

 

Graag tot dan,

Het Kerst Sing along Comité

Joke Deriet, Marloes Lenkens, Christa Moeskops en Marjolein de Bruin