Matinee Gildenfestijn

 

Beste inwoners,

 

Het St. Anthonius & St. Nicolaas Gilde uit Groeningen heeft dit jaar de eer om de Kring-gildendag van het Land van Cuijk te mogen organiseren. In 2009 hebben we dit voor het laatst mogen doen. Net zoals toen, hebben we ook nu een gezellige middag georganiseerd voor ouderen en iedereen die dit leuk vindt.

 

Op zaterdag 30 juni zal er in de feesttent aan de Maasstraat in Groeningen een matinee zijn, met onder andere live muziek en entertainment. De middag begint om 13.00u en het programma duurt tot ongeveer 17.00 uur. Aan deze middag zullen de VOVG en smartlappenkoor Van Heure Zinge hun medewerking verlenen en voor u meerdere optredens verzorgen. Tegen het einde van de middag zal de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd zijn, een ballonnenwedstrijd voor de jeugd en wordt een show opgevoerd van Rin ende Maes, in het middeleeuwse dorp wat het gehele Gildenfestijn ter plekke bevolkt zal zijn. Kortom voldoende om u te vermaken.

 

Mocht u slecht ter been zijn, of niet de mogelijkheid hebben om zelf naar deze gezellige middag toe te kunnen komen maar dit wel graag willen, dan is dat geen probleem. Wij komen u thuis ophalen en brengen u na afloop ook weer naar huis! Lijkt het u gezellig om een middagje eruit te gaan, kom dan vooral!

 

Als u opgehaald wilt worden thuis dan kunt u zichzelf opgeven voor 23-06 door een belletje te doen naar Maike Ebben: 06-51803471 of door een mailtje te sturen naar: maikeebben@planet.nl

 

Wij hopen velen van u te mogen verwelkomen op deze gezellige middag! Koffie en thee en een stuk cake staan voor u klaar bij binnenkomst. Mocht u mensen (familie of kennissen) weten die hier ook in geïnteresseerd zijn, vraag ze gerust om mee te gaan, dat is voor ons als Gilde geen enkel probleem. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

U bent uiteraard ook van harte welkom daags erna op 1 juli op de Gildendag.