Liedjesavond Vierlingsbeek: “Al 55 jaor keigoed gemutst!”

 

Vierlingsbeek – Zoals elk jaar staat ook in 2017 weer de jaarlijkse liedjesavond in Vierlingsbeek op de kalender. Op zaterdag 28 januari wordt voor de vier-en-dertigste maal door Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek de liedjesavond “Ôjjem van Ège Bôjjem” georganiseerd. De repetities en voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft een prachtige avond te worden! De deelnemers gaan strijden om de felbegeerde juryprijs en om de publieksprijs.

 

Ôjjem van ége bôjjem op  28 januari

Wie heeft het beste, mooiste, leukste carnavalsliedje van Bèèk en Gruuninge en kan dit het beste overbrengen op het publiek. Afgelopen jaar werd  de “Ôjjem van Ège Bôjjem wisseltrofee”  door Prins Tonnie overhandigd aan de groep “Die geenu van Deenu” mit “Onder an ow ore”.

 

U kunt genieten van een gezellige en originele carnavalsavond boordevol artiesten die de felbegeerde titel en de daarbij behorende “publieksprijs (deÔjjem van Ège Bôjjem Bokaal”) en de juryprijs (de “Cuups Kup”) in de wacht proberen te slepen.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk op op facebook en like de Liedjesavond. Wij zien u graag op 28 januari. De zaal gaat om 19.30 uur open. Vanaf 20.00 uur zullen de groepen hun liedjes inclusief  die van de groepen met gouwe ouwe te horen en te zien zijn in zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek.