Liedjesavond Vierlingsbeek “As sterre stroale”

 

Vierlingsbeek – Zoals elk jaar staat ook in 2015 weer de jaarlijkse liedjesavond in Vierlingsbeek op de kalender. Op zaterdag 17 januari wordt voor de tweeendertigste maal door Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek de liedjesavond “Ôjjem van Ège Bôjjem” georganiseerd. Het belooft weer een prachtige avond te worden! De deelnemers gaan strijden om de felbegeerde juryprijs en om de publieksprijs.

 

Ôjjem van ége bôjjem op  17 januari

 

Wie heeft het beste, mooiste, leukste carnavalsliedje van Bèèk en Gruuninge en kan dit het beste overbrengen op het publiek. Afgelopen jaar werd  de “Ôjjem van Ège Bôjjem wisseltrofee”  door Prins Ron overhandigd aan 112 met het liedje “Wej gaon wer drie daag los“. De groep die bestaat uit onze vrijwilligge brandweermannen.

 

Een avond vol spanning en gezelligheid …. en een verrassend gastoptreden!

 

U kunt genieten van een gezellige en originele carnavalsavond boordevol artiesten die de felbegeerde titel de daarbij behorende “publieksprijs (de “Ôjjem van Ège Bôjjem Bokaal”) en de juryprijs (de “Cuups Kup”) in de wacht proberen te slepen. Naast dit alles staan er dit jaar ook gastoptredens geprogrammeerd.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk op op facebook en like de Liedjesavond. Wij zien u graag op 17 januari. De zaal gaat om 19.30 uur open. Vanaf 20.00 uur zullen de liedjes inclusief de befaamde en ludieke filmpjes te horen en te zien zijn in zalencentrum Concordia in Vierlingsbeek.