Muziek op de Maas op 29 juni

Op zaterdag 29 juni organiseert ZEV (Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek) Muziek op de Maas.

 

Muziek op de Maas vindt plaats in de inmiddels vertrouwde maaswei bij de brug over de Molenbeek bij het pontveer. Toeschouwers kunnen als vanouds genieten van muziek in zeer uiteenlopende stijlen, in een bijzondere en sfeervolle ambiance. Met veel liefde en aandacht is er een prachtig programma samengesteld met smartlappenkoor Van Heure Zingeharmonie De Herleving, multi-instrumentalist Luuk Lenders, jaren 60-band Tin Soldiers en natuurlijk niet te vergeten ZEV en ZEV-light. Laat u verrassen!

 

Om 19:30 uur word je bij de entree welkom geheten door de verrassende klanken van Luuk Lenders. Luuk staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, mondharmonica, badeendjes, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig en toveren een glimlach op je gezicht. Een magische ervaring voor jong en oud!

 

Daarna wordt het publiek uitgenodigd om zich richting het ponton te begeven, dat speciaal voor Muziek op de Maas ingevaren is. Hier kunt u genieten van optredens van Van Heure Zinge, Harmonie de Herleving, ZEV en ZEV-Light.

 

Genietend van de klanken van Tin Soldiers sluiten we de avond af. Een geweldige band voor iedereen die zin heeft in een ouderwets feestje. Tin Soldiers weet hoe ze een geweldige show moeten neerzetten. Ze spelen natuurlijk de allerbeste nummers uit het meest geliefde tijdperk van de popmuziek; van Engelse beatmuziek tot de flower power van Woodstock… Swingende mod-rock van The Kinks en The Who, Amerikaanse West-coast hippie-tunes van Lovin Spoonful en Crosby Stilss Nash & Young, vette soul van Otis Redding en Sam&Dave….

 

Muziek op de Maas begint om 19.30 uur op de Staaiweg in Vierlingsbeek bij bij het pontveer Vierlingsbeek-Bergen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het bruggetje: volwassenen €6, kinderen 12-16 jaar €3 en basisschoolleerlingen gratis. Voor uw eigen comfort neem gerust een stoeltje of deken mee. Voor de bezoekers van de andere kant van de Maas vaart het pontveer ’s nachts nog een keer over.

 

Samen met de ondergaande zon, de opkomende maan en mooie muziek genieten van een zwoele zomeravond.

 

www.zev.zingt.nl