Carnavalsprogramma Herberg Thijssen

 

Herberg Thijssen; Dé carnavalstempel van Vierlingsbeek en Groeningen!

Tijdens de carnavalsdagen is ons café dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Het is deze carnaval voor de eerste keer dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor uw drankjes maar ook om de inwendige mens te versterken. Dit kan in onze Cafetaria ’t Zwaantje welke op zaterdag 6 februari haar deuren voor u opent. Kijk voor de actuele openingstijden op onze Facebook-paginas of op www.cafetariatzwaantje.nl.

 

Zaterdag 6 februari

De grote aftrap van het carnaval seizoen 2016 begint deze zaterdag om 20.00 uur bij Herberg Thijssen met het plaatsen van De Pop, welke we woensdagavond 10 februari in de fik zullen steken. Na het plaatsen van de pop vlug naar binnen voor de beste Limburgse carnavals hits, welke worden gedraaid door onze huis DJ Dennis. Daarna volgt spetterend live optreden van het bekende Limburgse trio W-Dreej, aanvang 21.30 uur. Deze formatie heeft diverse keren het LVK gewonnen en viert carnaval op dezelfde manier zoals ze dat in Bèèk doen.

 

Zondag 7 februari.

De familie zondag met muziek en entertainment voor jong en oud vanaf 15.00 uur. Vandaag starten we voor de vroege vogels onder ons om 12.00 uur in het café met onvervalste carnavalsmuziek uit het zuiden. Aansluitend gaan we rond de klok van 15.00 uur over met onze kinder- en jeugdcarnaval voor de kleinste onder ons, speciaal voor hen hebben diverse kinderattracties en entertainment in huis gehaald.

 

Later in de middag schakelen we om 17.00 uur over naar het Vrêmde Vogel Festival wat een dol dwaze bedoeling zal worden, dit onder andere met diverse optredens van lokale artiesten. Dit onderdeel wordt geheel georganiseerd door de dames welke bekend zijn van het hoedjesbal afgelopen jaar. En of we er geen genoeg van kunnen krijgen treden tijdens dit Vrêmde Vogel Festival ’s avonds vanaf 20.30 uur De Medlies op. Deze rasechte carnavalsvierders kennen we nog van vorig jaar toen waren zijn met hun onvervalste carnavalskrakers op carnavalsmaandag aanwezig. Zo denderen we door tot middernacht.

 

Maandag 8 Februari.

Om 10.00 uur ’s morgens starten we deze carnavalsmaandag met het alom bekende Abraham en Sarabal, georganiseerd door onze Wim en Stefan i.s.m. carnavalsvereniging De Keieschieters.  Diegene die vorig jaar aanwezig waren hebben kunnen beamen dat het een echte doldwaze boel was. Wim en Stefan staan ook dit jaar weer gerand voor een nieuw spectaculaire show waarbij de tranen in de ogen schieten. Hierna gaan we met zijn allen onder het genot van geweldige carnavalsmuziek en natuurlijk een gerstenatje de optocht bekijken. Na de optocht gaan we binnen verder met feest vieren.

 

’s Avonds vanaf 20.00 uur komt onze prins met zijn gevolg aanschuiven om de Herberg Thijssen sfeer mee te proeven. Als kers op de taart van deze dag zullen Bjorn en Mieke uit Venray live op deze avond optreden. Het zal ook deze dag nog lang onrustig zijn in Herberg Thijssen.

 

Dinsdag 9 februari.

Het Lege Beurzen-Bal.

Het aftellen is begonnen voor de meeste van ons is het de laatste dag, zijn het de laatste loodjes en ook de laatste centjes die eraan moeten geloven. Voor al diegene gaan we vandaag dan nog een keer knallen met top carnavalsmuziek, top entertainment van eigen bodem en vooral heel veel leut voor een vaste lage prijs. Wil jij weten wat dit inhoud? Breng dan een bezoek aan ons café, je zult er geen spijt van krijgen. De deuren van onze carnavalstempel gaan om 15.00 uur open.

 

Woensdag 10 februari.

Herring schellen en pop verbranding.

Tradities zijn er om te bewaren of in ere te herstellen vandaar dat wij van Herberg Thijssen samen met een aantal vaste klanten deze oude traditie voortzetten. Vorig jaar hebben we hiervoor de aftrap hebben gegeven en dit jaar is er wederom een popverbranding. Wij zorgen voor de nodige herring en de pop is ook aanwezig. De deur is open vanaf 19.00 uur en u bent van harte welkom om samen met ons hier een herring te schellen en een neutje te drinken. Later op deze avond sluiten we samen met u de carnaval 2016 definitief af door de pop in de fik te steken.