Autovakmeester Mulders klaar voor de toekomst

Een andere naam, een vijfjarig jubileum én een nieuw adres. Dat zijn voor Autovakmeester Mulders in Vierlingsbeek genoeg redenen voor het organiseren van een openingsdag.

 

Autobedrijf Mulders heet sinds 1 juli 2019 Autovakmeester Mulders, de nieuwe naam van de garageformule van PartsPoint. Volgens eigenaar Pascal Mulders verandert er door de naamswijziging voor zijn klanten eigenlijk niets: "Ze krijgen hetzelfde vakmanschap, dezelfde service en 24 maanden garantie. Het enige wat er gebeurt, is dat wij na vijf jaar een nieuw en frisser jasje aantrekken. Met een nieuwe naam, op een nieuwe locatie. Een mooie uitdaging."

 

De vrouw van Pascal, Irene, vertelt enthousiast over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. "Vijf jaar geleden openden we onze deuren op het Schootsveld in Vierlingsbeek. Na vier jaar kwamen we in de volgende fase en zijn wij gaan anticiperen op de toekomst. Met een nieuw pand en een nieuw begin. Dit hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten hebben gegeven, waar wij ze erg dankbaar voor zijn. Daarom doen wij graag iets voor ze terug en nodigen wij iedereen van harte uit voor de openingsdag op zaterdag 14 september van 11.00 tot 16.00 uur."

 

Inmiddels zijn er al bijna zeventig garagisten met het nieuwe Autovakmeester logo op hun pand, verspreid door heel het land. "Met de technische kennis, trainingen, inkoopvoordelen en marketingondersteuning, allemaal voordelen die bijdragen om ons vak zo goed mogelijk uit te kunnen voeren", legt Pascal Mulders uit. Mulders is en blijft een betrouwbaar en voordelig adres voor onderhoud en reparatie aan alle merken. "Maar ook voor de aankoop van nieuwe of tweedehands auto's. Die tak willen we op onze nieuwe, veel ruimere locatie in de toekomst verder gaan uitbouwen. Ja, we zijn klaar voor de toekomst." Een ding is duidelijk: de klanten van Mulders kunnen ook onder de nieuwe naam blijven rekenen op alle voordelen van de lokale Autovakmeester 'om de hoek'.

 

Informatie: Autovakmeester Mulders: Molenweg 1, 5821 EA Vierlingsbeek, telefoon 0478-634020, e-mail info@muldersautos.nl, internet www.muldersautos.nl.