Landelijke Opschoondag

 

Dit jaar vindt de Landelijke Opschoondag op zaterdag 29 maart plaats. ln heel Nederland gaan vrijwilligers de straat op om zwerfafvalop te ruimen. ln het Land van Cuijk en Boekel doen we daar natuurlijk ook weer aan mee!


Vele handen maken nog schoner
Wilt u 29 maart 2014 ook de handen uit de mouwen steken? Noteer deze datum dan in uw agenda en geef u snel op. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier, zie link hieronder. Uw aanmelding dient uiterlijk 16 maart 2014 binnen te zijn.

 

Extraatje!
Vorig jaar was er een vergoeding voor verenigingen die meededen! Dat is goed bevallen. Dus ook dit jaar krijgen verenigingen die meedoen met minimaal vijf leden een vergoeding van €20,- per vereniging. Voor verenigingen die meedoen met tien leden of meer is er een vergoeding van €40,- per vereniging.

 

Materialen
Wanneer u deelneemt aan de Landelijke Opschoondag dan wordt u voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken. Wij vragen u zorgvuldig om te gaan met de materialen die wij ter beschikking stellen. Alle veiligheidshesjes, knijpers en ongebruikte of schone handschoenen ontvangen wij na de Landelijke Opschoondag graag in goede staat terug.

 

Meer informatie of vragen?
Bent u nieuwsgierig welke activiteiten we voor de scholen organiseren? Of wilt u meer weten over de vergoeding voor verenigingen? Of wilt u zich gewoon direct aanmelden? Voor alle informatie kijkt u op onderstaande website. Voor vragen kunt u contact opnemen met Chantal de Rooij door te bellen met (0485) 338 370 of een e-mail te sturen naar info@afvalaanbieden.nl 


We zien u graag op zaterdag 29 maart 2014!


Hoogachtend,
De Bestuurscommissie Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel
namens deze, secretaris van BCA

ing. M.B. van Rijn