Wielerspeciaalzaak Frans Thijs gaat verhuizen

 

De wielerspeciaalzaak is voor iedere fietsliefhebber, sportief, recreatief of competitief een Utopia.

 

Wielerspeciaalzaak Frans Thijs is al bijna 32 jaar een begrip in Vierlingsbeek en verre omstreken.

Vanuit de hobby fietsen (wedstrijdrenner amateurs) is Frans begonnen met het repareren van fietsen. Frans zelf zit dus al lang in het vak. Hij is nog steeds vol van energie en erg bedreven met zijn wielerspeciaalzaak. Hij denkt en kijkt dan ook kritisch naar de toekomst van zijn bedrijf. Dat is de reden dat hij al een paar jaar geleden is gaan zoeken naar een opvolger of een samenwerking. Een mooie samenwerking is daaruit voortgekomen met de firma Profile Weys uit Siebengewald.

 

Doordat de samenwerking met Profile Weys steeds groter wordt zijn we samen gaan zoeken en in Gennep terecht gekomen. Een A locatie!

Na enige emotie aan de kant gezet te hebben en wat wikken en wegen, is uit eindelijk besloten dat Frans naar Gennep zal gaan. Alle medewerkers gaan mee, ons team zal worden versterkt door Joey. Allen zijn erg enthousiast en bedreven door de nieuwe ontwikkelingen.

Voortaan zal Wielerspeciaalzaak Frans Thijs, Profile Gennep powered by Thijs en Weys gaan heten.

 

Op 30 december 2015 zullen de deuren voor de laatste keer openen in Vierlingbeek, natuurlijk gaan we hieraan een feestelijk tintje geven.

Van vrijdag 4 december t/m woensdag 30 december a.s. zullen wij een verhuizingsopruiming houden.

Wij hopen u in deze weken te mogen begroeten in Vierlingsbeek.

Het weekend daar opvolgend gaan wij verhuizen.

Op dinsdag 5 januari 2016 gaan we open in Gennep.

Wij zullen als Profile Gennep, de servicebeurten en andere afspraken die wij met onze klanten hebben gewoon voortzetten. Er zal een servicepunt komen en een haal- en brengservice. U kunt ons via de mail of telefoon bereiken en de rest zal in samenspraak met u worden geregeld.

Wij, Frans Thijs en medewerkers, willen u bedanken voor uw jarenlange vertrouwen en willen u graag verwelkomen vanaf dinsdag 5 januari in de nieuwe winkel in Gennep.

 

Graag tot ziens in Gennep