Online klankbordsessies MFA: 23 en 24 november

 

Jouw mening telt!

 

Zoals tijdens de klankbordsessies in september al is aangekondigd, organiseren we eind november een tweede ronde klankbordsessies om resultaten van het haalbaarheidsonderzoek te presenteren. Tijdens deze sessies zullen de uitgewerkte scenario’s gepresenteerd worden en hopen we tot een gezamenlijke, door de gemeenschap breed gedragen, scenariokeuze te komen. Het eindrapport zal vervolgens door de dorpsraad aan de Gemeente Boxmeer worden opgeleverd.

 

De klankbordsessies vinden plaats op maandag 23 november en dinsdag 24 november, van 19:30 tot 20:45. Vanwege de geldende coronamaatregelen, vinden deze sessies online (via Zoom) plaats. Om deel te nemen, vragen wij je aan te melden:

  • Stuur een mail naar klankbordgroepmfa@gmail.com om je aan te melden.
  • Laat weten op welke dag je wil deelnemen; maandag 23 of dinsdag 24 november.
  • Uiterlijk op de dag van de klankbordsessie ontvang je een mail met daarin een link om deel te nemen aan de sessie. Geen mail ontvangen? Kijk even in je ongewenste (spam) mail of stuur een mail naar klankbordgroepmfa@gmail.com

 

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen of lukt het je niet om online deel te nemen, maar wil je wel je mening delen en/of geïnformeerd blijven? Laat het dan even weten via bovenstaand e-mailadres..

 

We hopen jullie online te zien tijdens één van de sessies!

 

Hartelijke groet, namens de klankbordgroep MFA
Luc Cuijpers en Lisette Verploegen