SMS Vierlingsbeek naar de 1e plaats

 

Hopelijk hebben jullie stemmen ervoor gezorgd dat we tijdens de finale avond van 7 juni te horen krijgen dat we de top 3 bereikt hebben. Als dat zo is hebben we die avond tussen 20.45 uur en 21.09 uur heel veel smsjes nodig om uiteindelijk de eerste prijs te winnen. De details over de SMS worden pas die avond bekend gemaakt.

 

Geef je 06-nummer door!

Als je je mobiele nummer doorgeeft via symphonicainsporto@gmail.com dan zul je op 7 juni tussen 20:00 en 20:45 een bericht krijgen met instructies. Ontvang je geen bericht, dan hebben we de top 3 niet gehaald. Je mobiele nummer zal niet worden bewaard.

 

Hollandse avond bij Herberg Thijssen

Finale Brabantse dorpenderby ‘live’ te zien tijdens Hollandse avond bij Herberg Thijssen.

Op 7 juni vindt de finale van de Brabantse Dorpenderby plaats. 50 afgevaardigden uit Vierlingsbeek gaan naar Oisterwijk. Daar krijgen wij te horen of Symphonica in Sporto tot de top 3 behoort. Maar wij kunnen dit niet alleen, wij hebben ook JOUW HULP NODIG.

Daarom gaan Herberg Thijssen en Symphonica tijdens deze avond samen iets unieks organiseren.

Tijdens de Hollandse Avond die georganiseerd wordt bij Herberg Thijssen kun je live kijken naar de finale van de Dorpenderby op twee grote beeldschermen. Maar dat is nog niet alles!!

Als je tussen 20.00 uur en 20.30 uur arriveert krijg je twee gratis consumpties aangeboden door Herberg Thijssen! (Meld je dan wel voor vrijdag 4 juni aan voor dit evenement via Facebook van Herberg Thijssen. )

Als je op 7 juni Vierlingsbeek naar de 1e, 2e of 3e plaats smst (tussen 20.45 en 21.09) dan krijg je meer… en vieren we samen deze geweldige prestatie!

Wordt Vierlingsbeek 1e dan is er één heel uur lang HAPPY HOUR voor iedereen: dat betekent 2 halen 1 betalen. Wordt Vierlingsbeek 2e  dan is er een half uur 2 halen 1 betalen; en wordt Vierlingsbeek 3e  dan zal dit een kwartier zijn. Vol = Vol!